Marcin24 0 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Mowiazema18 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Nie jestem pewny , ale to byl Black-Hunter 4.IP/SID oskarzanego*:Nie mam tego bo nie zdarzyłem w consoli znalesc 5.Data i godzina:18:21 07.06.2016 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Nie mam 7.Opis sytuacji:Grałem na serverze ,była mapa chemical bylo tak z 7 osob .Byłem w tt i Szocik mnie zabil .Nastepna runda dobiegłem do celu i tutaj ban ucieczka z tt 1 day .Powinienem raczej bana dostac za mikro na 30 min bo raz sie odezwałem Admin chyba sie raczej pomylił. Ps szocik pisał jeszcze dajcie mu bana bana mu i tak z 5 razy chyba . *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Bez dowodów nic nie zrobisz. Poza tym " Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. " Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi