Bob Lee Swagger 5 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witajcie, zastanawiam się od pewnego czasu co zrobić, żeby w godzinach porannych osoby które nie mogą grać wieczorami mogły uczestniczyć w fajnych grach. Wiadomo że rano gimby w szkołach, ale nie wszyscy musimy jeszcze do szkoły chodzić. Takich osób pojawia się i zostaje pograć bardzo mało, a co ciekawe, rotacja graczy w godzinach porannych jest bardzo duża. Podejżewam że wchodząc na server i widząc znikomą ilość graczy mało kto chce zostać, a gdyby tak tylko chwilkę poczekać byłaby całkiem fajna gra. Stąd moja próba wywołania dyskusji na ten temat. Może wartoby było się umawiać lub coś w tym stylu? Bo od godziny 7 na serwerze przebywa tylko jeden zawodnik, który chce się uczyć strzelać na falę imigrantów, a tych allahów akhbar lub wyznawców allaha bardzo mało ;) Pozdrawiam UczeSię~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smite 18 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 No zgadzam się z tym, wiele razy też widziałem takie sytuacje na serwie tylko ja niestety nie mogę uczestniczyć w porannych grach , wstaję o 4 rano i praca tak że odpada, ale jak inni są chętni to nie jest zły pomysł by od rana grupka graczy rozkręcać serwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Pytanie proste. Komu będzie się chciało wchodzić od samego rana na serwer i grać? Edytowane 8 Czerwca 2016 przez Omєga * 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dokładnie :) jak bym mial 10000000000zl to bym nie musiał pracowac i bym tez grał :) od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Można spróbować wgrać 10botów,ażeby robily za sztuczny tłum. Gdy zebrała by sie odpowiednia ilosc graczy na serwerze, boty by znikały. Kolejnym sposobem może być pomysł na konkurs trwający w godzinach porannych. Przepraszam za ortografię. Piszę z komórki :-D 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Z botami nie jest głupi pomysł ,ale nie 10 a maksymalnie 6 ,no chyba że nie będą zaliczały się do rankingu także fajnie by było :) Jeżeli chodzi o pomysł grania z samego rana ,to padłem ,wątpię by ktoś mógł wchodzić i grać ,chyba bezrobotni ,albo dzieciaki chodzące jeszcze do szkoły i to tylko w lata ,bo w roku szkolnym wiadomo jak to wygląda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 10 botów, ale za każdym razem gdy ktoś wejdzie to jeden bot znika.@SonGoku jeszcze są studenci, którzy rano mogą grać :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Co do botów to to jest fajny pomysł :) ciekawy i fajny. Co do gry rano to będzie cieżko ponieważ wiele ludzi jest w pracy i w szkołach. Super pomysł polaczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Z tymi botami nawet dobry pomysł z rana ale nie mogły by się one wliczać do rankingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Z tego co mi wiadomo boty się nie liczą do rankingu jak Cię zabija ani jak i Ty je zabijesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Lee Swagger 5 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Troszkę chyba nie do końca zrozumieliście niektórzy, lub tez może ja źle temat przedstawiłem. Ja z racji mojego zawodu na ten moment pracuje popołudniami. Wiec poranki mam wolne. Chodziło mi nie o to, żeby kogoś nakłaniać do gry kosztem czegoś, tylko dla takich osób jak ja, które chcą pograć, a są pustki z rana, to może po prostu jakoś się wcześniej zgadać na zasadzie kto będzie. Kto z was widząc pusty serwer zostaje i czeka? Sami sobie odpowiedzcie. Umawiając się na pewno nie przydarzy się sytuacja, że 10 osób loguje w różnym czasie w przeciągu 10minut i wychodzi bo widzi że nikogo nie ma i nie będzie gry :pije: Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Bob Lee Swagger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Jak dla mnie takie umawianie się nie ma sensu, bo musiałbyś traktować to jako obowiązek wejścia na serwer rano. Ludzie wchodzą na serwer w wolnej chwili, kiedy mają czas i chęć pograć. Dlatego lepiej zastanowić się nad tym jak sprawić by ludzie zaczęli grać u nas rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dokładnie tak jak pisał polaczekkk ,gdybyś umówił się ze mną na 10 to i tak nie ma pewność że ty wstaniesz a już na pewno że ja ,tym bardziej że mam jeszcze kilka dni wolnego i chce po prostu odpocząć ,inni raczej mają podobnie ,wolą odpoczywać niż siedzieć na serwerze i go rozkręcać ,życie prywatne jest chyba ważniejsze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox28081995 50 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Moje zdanie jest takie zeby zareklamowac dobrze serwer a pozniej juz to ruszy bo ludzie rozmawiaja polecaja i tak dalej wiec liczylbym na to jakby dobrze rozkrecic serwer to ludzie sami beda reklamowac serwer znajomym i to sie jakos rozkreci . A co do porannych godzinnach to tak jak mowie dobra reklama i ludzie to i przez cala noc beda grac ;d Pozdro ! Dobry Pomysl z tymi botami mozna na okres probny takie cos dac ^^ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Boty to super pomysl po 3 szt. w każdym team wystarczą z rana :) później można ustalić np. że wychodzą o jakiejs godz lub jak liczba graczy zrobi się odpowiednia. Oczywiście trzeba zrobić tak żeby nie liczyły się do rankingu lub jak się nie da to dodać im pkt na minusie w tak dużej ilości, że tego nigdy nie nadrobią:) To kiedy będą boty? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Czy opiekunowie wypowiedzą się w tym temacie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Wolą się zajmować zwalnianiem porządnych adminów niż serwerem najwyraźniej... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) W dniu 8.06.2016 o 07:23, Bob Lee Swagger napisał(a): Witajcie, zastanawiam się od pewnego czasu co zrobić, żeby w godzinach porannych osoby które nie mogą grać wieczorami mogły uczestniczyć w fajnych grach. Wiadomo że rano gimby w szkołach, ale nie wszyscy musimy jeszcze do szkoły chodzić. Takich osób pojawia się i zostaje pograć bardzo mało, a co ciekawe, rotacja graczy w godzinach porannych jest bardzo duża. Podejżewam że wchodząc na server i widząc znikomą ilość graczy mało kto chce zostać, a gdyby tak tylko chwilkę poczekać byłaby całkiem fajna gra. Stąd moja próba wywołania dyskusji na ten temat. Może wartoby było się umawiać lub coś w tym stylu? Bo od godziny 7 na serwerze przebywa tylko jeden zawodnik, który chce się uczyć strzelać na falę imigrantów, a tych allahów akhbar lub wyznawców allaha bardzo mało ;) Pozdrawiam UczeSię~~ W dniu 8.06.2016 o 12:35, RUDASLASKA1920 napisał(a): Dokładnie :) jak bym mial 10000000000zl to bym nie musiał pracowac i bym tez grał :) od rana A jak macie jakies pomysły to pomyłka działu tu jest inny temat jak widac :) PozdRo A tu macie linka do działu: Propozycje http://forum.cs-classic.pl/topic/17028-propozycje-only-dd2/ W dniu 19.06.2016 o 18:56, polaczekkkkkkkkkk napisał(a): Czy opiekunowie wypowiedzą się w tym temacie? Niepotrzebny spam lub nabijania posta To samo W dniu 19.06.2016 o 18:58, K0wAl napisał(a): Wolą się zajmować zwalnianiem porządnych adminów niż serwerem najwyraźniej... Edytowane 19 Czerwca 2016 przez RUDASLASKA1920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi