Złota Owca 624 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:SzalonyProfesor 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: `DRPOWER 1000fps : 4.IP/SID oskarzanego*: # 7 "`DRPOWER 1000fps" 4199 STEAM_2:0:1276271983 5 08:13 19 5.Data i godzina:08.06.2016 godz 9:46 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):wycinek z konsoli 7.Opis sytuacji:Gracz obraza innego gracza, pozatym podejrzewam o SH. Gracz bardzo szybko rowniez sie rozpedza i zmienia nick zmieniajac liczbe fps kolo nicku. `DRPOWER 1000fps : scg to gowno xD : scg to gowno xD *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 To,że się tak szybko rozpędza to nie znaczy,że ma SH tylko 1000 fps tak jak w nicku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 To, ze sie rozpedza to nie koniecznie ma SH Byc moze ma te 1000fps Podaj te wycinki jako dowod obrazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 `DRPOWER 1000fps : KURWA DRPOWER 1000fps : scg to gowno xD mam tylko tyle z jego klniecia i obraz, moze zartobliwych ale jednak. nie wspomne juz ze wychodzil poza strefe tt pare razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 O boże Profesor... Ja już naprawdę nie wiem czy Ty te skargi wszystkie piszesz poważnie czy żeby nabić posta. Sam na pewno święty nie jesteś jak adminów nie ma, a piszesz skargę bo gość napisał "DRPOWER 1000fps : KURWA". To, że się szybko rozpędzał wcale nie świadczy o sh. A jak wychodził poza strefę TT to ss'a nie jest trudno zrobić. Nie mówię, że skarga jest niesłuszna bo ban mu się należy, ale to o co piszesz te skargi i wszystkie twoje posty to naprawdę komedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Nie mówię, że skarga jest niesłuszna bo ban mu się należy, ale to o co piszesz te skargi i wszystkie twoje posty to naprawdę komedia. I ja się z tym zgadzam. Mogę oskarżonemu dać bana na aż 5 minut więc mu to daruję. Nie pisz tak bezsensownych skarg, bo będę je z mostu odrzucał. Co do SH - skrypty gość może i ma, ale na SH nie da się skakać. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi