Geniu 21 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) 1.Twoj Nick:`GeniuS2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Gracze3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Ilona oraz masz4.IP/SID oskarzanego*:Ilona STEAM_2:0:728796839 91.97.228.193 Nonsteam KontoNEOmasz STEAM_2:0:190310403 77.253.248.207 Nonsteam ZmienneIP KontoNEO5.Data i godzina: W przedziale 18:12 do 18:15. 9 czerwca6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):demko zm_foda 7.Opis sytuacji: 2 pro vipy w kampieEdit #1 nie musiałaś wchodzić. Owszem na początku ktoś za tobą weszedł do kampy lecz później troche byliście w kampie we 3 to nawet nikt nie wbijał. -_-Edit #2 Nie ma znaczenia czy nie widzieliście biliście i tyle ja kiedyś dawno dostałem bana w takiej samej sytuacji więc oczekuje sprawiedliwości...Posty się edytuje a nie dodaje jeden pod drugim. Edit #3 Czytałaś wogóle regulamin? 26. Zakazane jest pisanie tzw "Double Post", by dodać nową treść, użyj opcji "Edytuj". Dostałem bana "dawno" wtedy nie miałem adma, czytanie ze zrozumieniem się kłania. Edytowane 10 Czerwca 2016 przez Geniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilona 7 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Nie wiedziałam , że ''masz'' ma ProVipa i zaraz wyszłam z kampy. No jak wchodziłam do kampy , to nie patrzyłam czy to ProVip bo zombi chciało mnie zarazić to proste i logiczne że uciekałam jak najszybciej. I nie zwróciłam uwagi. Chyba każdemu może się raz zdarzyć. Ale jak zobaczyłam to wyszłam zaraz.A ja jak zechce to będę pisała jeden po drugim a tobie nic do tego. Pilnuj swoich wpisów. Tak bana dostałeś, a to ciekawe. Byłeś Adminem i dostałeś bana hmm.. Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Q♥een Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masz2 8 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Tak biorę całą winę na siebie. Dziękuję za zwrócenie mi uwagi w tej skardze. Przepraszam i dzięki za wytknięcie mych błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi