Shanell 1 787 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) 1. Nick: Shanell2. Imię: Adrianna3. Wiek: 20 lat4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka: Tak, ogólnie wspieram sieć, więc nie wiem czy będzie ona wymagana.7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Shanell/193.33.177.101:27156/8. Parę słów o sobie **: Zacznę od GT. Jest ono słabe i nie ukrywam, że 45 godzin z tego grubo nie będzie, więc jedno wymaganie jest w tym problemem. Pisząc dalej....Mam na imię Ada i liczę sobie 20 lat. Jestem na tej sieci od dobrych 2 lat, więc znam większość ludzi. Doświadczenie w prowadzeniu serwera znam, bo miałam okazję być administratorem, a później opiekunem, więc AMX mi nie straszne. ;)9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcę nim być, bo denerwuje mnie powoli już, że brakuje administratorów - podobno jest ich dużo, a Ja widzę na serwerze, może 5 w ciągu dnia. Nie siedzę też codziennie bo w odstępach czasu, codziennie rano, czasami popołudniami i z reguły wieczorami. W weekendy jestem najmniej, ponieważ nie mam czasu przesiadywać, bo mam studia i naukę, która się za chwilę kończy - ale wtedy są inni admini. Najwięcej cziterów jest właśnie rano, ewentualnie czasami admina widzę z reguły dopiero około 12 godziny. Denerwuje mnie również to, że niektórzy nie reagują na u@, a to jest priorytet - nie będę wymieniać nicków. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak, STEAM_0:0:742521711. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Jak wyżej, różnie.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze, szczególnie rano, a weekendy - mało, ale staram się być.13. Staż w Counter-Strike 1.6: 3-4 lata14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, nawet tutaj. Edytowane 11 Czerwca 2016 przez Shanell 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 No cóż Ada. ;) Doświadczenie masz, składka jest, mikro jest ;) Gt masz słabe :P No więc jestem na TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Szczerze ? Powinienem być na NIE za GT ,ale przymknę na to oko dlatego że na + masz+Składka+Wiek+AMX +Mikro +Aktywność +Podanie i tutaj na prawdę wielkie ++++TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Szanelinium za kazdym razem prawie jak wejde jestes xd Dlugo tu jestes z nami Kolezenska Ogarnieta I jestes gitara Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Jestem na TAK. Wszyskie wymagania na +, więc nie będę ich wymieniał. (oczywiście pomijając GT) *Każdy nowy admin się przyda, chociaż jest ich dużo, często admina nie ma! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 NA TAK+ Ogarnięta kobieta+Miła zapewne bardzo szybko dogada się z aktualną ekipą adminów na serwie+ Rozpoznawalna+/- Gt nie jest jakoś strasznie dobre ale zapewne to można nadrobić Niema się co zastanawiać tylko dawać jej admina na pewno przyda wam się taka ogarnięta osoba w ekipie adminów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Na tak: +doswiadczenie +kultura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Duze Tak Znana na forum Ogarnieta Bardzo sympatyczna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 +Składka+Wiek+AMX +Mikro +Aktywność +Podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi