Esme 2 242 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Nienawiścią ucięte Brzdęk... Czy to słoik pękł? Trach... Na ziemię spadł. To nie słój, lęcz pęka ludzkie serce. Spadł anioł, co mu skrzydła nienawiść ucięła. Czy kiedyś wzbije się w przestworza? Potrzebuje cudownego eliksiru, który sprawi, Że poszybuje ku błękicie. Lecz wciąż bijące serce ciąży mu na duszy. A jak połączyć te złamane części, Gdy żaden szaman na taką ranę nie ma leku, Czasu nie ma, wszystko pędzi, a ta chwila zatrzymana dla jego upadającego istnienia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Kojarzy mi się to z Szymborską (czytałem od niej ten rodzaj wierszy). Pomimo, że nie jest to mój gatunek, przeczytałem i cieszy mnie fakt, że to nam pokazujesz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Mi się podoba ! :D + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi