Marina. 1 405 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Marina - Witam was w kolejnym wywiadzie. Tym razem moim gościem będzie Destroyer. A więc opowiesz nam coś o sobie? Destroyer - Cześć wszystkim , większość mnie zna a niektórzy nie. Jestem Bartek mam 28 lat , pochodzę z Poznania , obecnie mieszkam w okolicach Trzcianki (woj. wlkp) i lubię niszczyć innym psyche. Interesuję się programowaniem, hodowlą psów, muzyką oraz informatyką Marina - A więc witaj Bartku. Co rozumiesz przez "lubię niszczyć innym psyche"? Destroyer - Lubię po prostu doprowadzać innych do łez ze śmiechu xD Moja zryta głowa niestety taka już jest , ludzie nie wiedzą później co robić z życiem, czy skakać na kamikadze z 20 cm czy utopić się w herbacie xD Marina - Interesujesz się programowaniem. Wiążesz z tym swoją przyszłość? Destroyer -Programowanie traktuję jako hobby bardziej ale może w przyszłości zmieni się to. Marina - A więc jako kto widzisz się w przyszłości? Destroyer - Ojj to jest wielka niewiadoma, próbuję tylu pomysłów różnych ,że trudno zebrać to w całość, czas pokaże Marina - Rozumiem, a teraz zajmujesz się czymś? Destroyer - Obecnie zajmuje się bardziej informatyką , składanie komputerów, małe drobne naprawy. Marina - Mhm, a może teraz pytanie z innej beczki. Masz już swoją sympatię? Destroyer - Miałem ale niestety się skończyło, rozeszliśmy się i obecnie jestem wolny Marina - Kawaler rozumiem :D Jak trafiłeś na sieć? Destroyer - Niom, kawalerdo wzięcia, coś jak rolnik szuka żony, bo w współczesnych czasach aby osiągnąć szczyt męstwa i przystojności trzeba wyrwać pannę na rozwalonego ursusa xD Na sieć trafiłem w sumie przypadkiem. Zaczęło się od wyjawienia pewnego kłamstwa pewnej osoby, później poznałem Siwego i Saphira, oni mi styrali mozg ostro, ja im i tak zaczęła się moja wakacyjna przygoda Marina - A grasz obecnie na jakimś serwerze? Destroyer - Przeważnie na DM CSGO lub FFA 3Maps, rzadko na 1.6 cs wbijam Marina - Byłeś gdzieś adminem/opiekunem? Destroyer - Miałem już kilka razy swój projekt i też kilka razy opiekowałem się serwerami na innych sieciach, na classicu był to dm csgo Marina - Długo już jesteś z nami? Destroyer - Prawie 2 lata Marina - To dość długi staż. Masz zamiar zdobyć jakąś rangę na forum? Destroyer - A to jest my sweet secret xDD lecz wstępnie powiem,że tak , ale jaka nie dowiecie się Marina - Hahahaha, okej Czyli nie zdradzisz nam swojej tajemnicy? :c Destroyer - nie mogę xD ojciec prezydent zabronił xD Marina - Poważna sprawa Chciałbyś zmienić coś w naszym forum? Destroyer - Pod względem funkcjonalności jest wszystko ok, może troszkę od strony technicznej i polityki w niektórych sprawach Marina - Lubisz czytać? Destroyer - Lubię ale nie tak aby np. spędzić pół dnia czytając np. Henia Portiera czy łyska z pokładu idy Marina - A masz swoją ulubioną serie? Destroyer - Symfonia c++ xDD Marina - Lubisz podróże? Destroyer - Lubię , małe i duże, spontaniczne i te niebezpieczne również Marina - Kaskader? Destroyer - coś pomiędzy kaskaderem a psycholem, któremu brakuje emocji Marina - Zaczynam się Ciebie bać XD A może lubisz filmy? Destroyer - Horrory, komedie , dobre filmy akcji i historyczne. Marina - Ulubiony film? Destroyer - The pruge. Noc oczyszczenia inaczej Marina - Może opowiesz nam w skrócie o tym filmie? Destroyer - Akcja dzieje się w niedalekiej przyszłości, co roku jest czystka, przez 24h można zabijać bez konsekwencji Marina - Czyli horror? Destroyer - Tak, taki w sumie film akcji pomieszany z horrorem Marina - Hm, rozumiem. Myślę, że na tym zakończymy nasz wywiad. Muszę powiedzieć, że troszkę zryłeś mi banie XD Chciałbyś kogoś pozdrowić? ^^ Destroyer - hahahaha. Pozdrawiam Ciebie, oraz wszystkie pokemony co będą czytać Marina - A więc do zobaczenia na forum! Destroyer -ok dzieki za wywiad xd 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Super jestem pokemonem. Dzięki Desti na Ciebie zawsze można liczyć XDDD Śmieszny wywiad, ale aż tak nie zryłeś mi bani. Spokój na minute? XDD Leci plusik! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Marina - Hm, rozumiem. Myślę, że na tym zakończymy nasz wywiad. Muszę powiedzieć, że troszkę zryłeś mi banie XD Chciałbyś kogoś pozdrowić? ^^ Mission complete :D hahahahha :D dzieki za wywiad , mogłem bardziej zryc ci mózg :D Super jestem pokemonem. Dzięki Desti na Ciebie zawsze można liczyć XDDD Śmieszny wywiad, ale aż tak nie zryłeś mi bani. Spokój na minute? XDD Do usług xDD Takie było założenie z góry aby było smiesznie :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 603 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ulubiona książka? Symfonia C++ XDDDDDD Wywiad krótki, mało rozbudowany - popracuj nad tym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi