Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]ProfesorekK

Złota Owca

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick:SzalonyPRofesor

2. Imię:Mateusz

3. Wiek:20

4. Znajomość AMX (1-10): 7,5

5. Sprawny i działający mikrofon:TAK, mam

6. Składka: mogę zapłacić 

8. Parę słów o sobie **:Witam, mam na imię Mateusz , mam 20 lat mieszkam w Bytomiu , na Śląsku. Lubię grać w gry komputerowe, bawić się muzyką i ostatnio nawet grafiką amatorską. Jestem miły, zabawny, kulturalny i wogole. Moją ulubioną muzyką są różnego rodzaju remixy oraz nowe piosenki ,które wpadną w ucho. Jestem pomocny i lubię pizzę. Dlaczego? Bo wszystko co niezdrowe jest dovbe :P

9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Widzę, że macie problem z jednym graczem, który często wchodzi do gry o tej samej porze czyli koło 22, a czasami nie ma admina, bo admin to też człowiek i ma swoje życie. Chciałbym pomóc, ponieważ widzę, że brakuje wieczorem admina i nie ma jak banować czitera. 

10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie

11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3 , nie widać ale mam teraz trochę zajętą głowę do 21

12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w dni robocze 15-23, weekendy od rana do 1 w nocy z przerwanmi

13. Staż w Counter-Strike 1.6:2 lata około,

14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak mam aktualnie na naszej sieci i miałem

** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)

Ty chyba powinieneś dostać warna za to, że piszesz w każdym dziale serwerowym podanie.

Gdzie następne planujesz złożyć? ZM zaliczone FFA zaliczone (podanie na opiekuna), DD2 zaliczone, CS:GO MOD zaliczony, JailBreak zaliczony! To może w przyszłym tygodniu dla odmiany DR albo COD MOD 350? 

Jesteś nieogarnięty po prostu nieogarnięty, dziwię się, że Zyguś Ci dał szansę, ale może tam się sprawujesz.

Oczywiście, że na nie. BRAK 45H przegranych na serwerze.

/do odrzucenia  

• Like 2

Chciałem napisać dokładnie to samo co Paweł, wszędzie gdzie się da piszesz podania ?!

*Oczywiście jestem na NIE.

-suabe gt

-DD2 stoi na wysokim poziomie, więc jak już przyjmować admina to nie takiego...

Nie mam nic do Ciebie ale jestem na nie, Paweł już wyjaśnił dlaczego ;)

Robisz dosłownie to samo co robił kolortz, wszędzie gdzie możliwe na siłę się pchasz po admina do tego masz bardzo słabe GT i nie cieszysz się dobrą opinia wśród graczy z tego co widać po postach wyżej.

Z kulturą również masz problem i nie stoisz z nią wysoko ;) oraz strasznie impulsywny jesteś co źle wróży w roli admina.

Pograj tak z miesiąć jeszcze na serwerze i daj się poznać innym to może zmienią zdanie w następnym podaniu.

Dodatkowo posiadasz 1 warna co eliminuje Ciebie z kandydatury

Na nie.

//edit literówka :D

Edytowane przez Destroyer

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.
Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności