Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Zauważyłem , że podczas mojej gry na FFA od jakoś 2 dni mi steam nie czyta. W consoli po wpisaniu " status " pokazuję się STEAM_ID_LAN . Znajdzie się ktoś kto mi może pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jaki patch masz cs'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 A na innych serwerach wszystko ok ? Fresk wyraźnie napisał, że ma steam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Musk ja też tak miałem i mam numer steam a steam niemam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Wydaje mi się , że reset serwera może tutaj dużo zrobić . Na innych też tak miałem i pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 To co ? ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 teraz ci pisze Valve_id_lan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Tak , teraz mam niby ns'a , ale tylko na waszym serwerwie .. Na innych mam normalnie . Jeszcze raz prosze o reset serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Byłem na waszym codzie , tam miałem normalnie steam , a na FFA juz nie ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheater. 2 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Po prostu poczekaj na reset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Czekam cały czas ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 2 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dzisiaj w nocy zostanie zrestartowany serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wyjaśnione , wszystko działa.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi