Rias Gremory 2 600 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zwierzogród GATUNEK: Animacja, Komedia, Przygodowe PREMIERA: 19 lutego 2016(Polska) PRODUKCJA: USA REŻYSERIA: Byron Howard, Rich Moore SCENARIUSZ: Jared Bush, Phil Johnston GŁÓWNI BOHATEROWIE: Ginnifer Goodwin - Judy Hopps (PL: Julia Kamińska) Jason Bateman - Nick Wilde(Bajer) (PL: Paweł Domagała) Idris Elba - Szef Bogo (PL: Krzysztof Stelmaszyk) Jenny Slate - Wiceburmistrz Obłoczek (PL: Barbara Kurdej-Szatan) OPIS FILMU: Cywilizowany świat zwierząt, w którym drapieżniki i "ofiary" żyją we wspólnocie. Nasza bohaterka została pierwszym królikiem-policjantem na świecie, ale z początku nie wyglądało to tak, jak sobie wymarzyła. Podczas pracy spotyka Nicka Bajera, szczwanego lisa, z którym jeszcze nieświadoma Judy, przeprowadzi najważniejsze śledztwo w swojej karierze. MOJA OPINIA: Długo czekałem na ten film i nie zawiodłem się. Zwierzogród jest jedną z najlepszych animacji jakie ostatnio wyszły na ekrany kin. Pomieszanie melodramatu, kina gangsterskiego, Sci-Fi i akcji w najlepszym możliwym wykonaniu. Cudowna animacja, świetnie zbudowana fabuła i genialny świat pokazują, że Disney nadal jest mistrzem w robieniu pełnometrażowych animacji. Pochwalę także polski dubbing - dawno nie oglądałem czegoś, z tak dobrze dobranymi głosami. Na seans polecam zakupić coś do przegryzienia i przygotować sobie wygodne miejsce, żeby wyciągnąć to co najlepsze w oglądaniu filmów. Moja ocena to 10/10, ostatnia animacja, która mi się tak spodobała to "Kot w butach" z 2011. Gorąco polecam wszystkim. CIEKAWOSTKI: Boxoffice: $1 000 683 405 ZWIASTUN: FILM ONLINE: http://www.cda.pl/video/75205967 Pozdrawiam Marek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Z tymi leniwcami to było najlepsze h3h3 :D + Edytowane 13 Czerwca 2016 przez RomantykNLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Świetna recenzja- Żane... Tko Tak? Flash? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi