SHOKE 473 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Nick: vittovsky1gLink do SS: - Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wallhack' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:352723 Serwer: only dd2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=9522 Pozdrawiam pana ;] Słyszłem kolesia w prawej słuchawce, wiec to bylo logiczne ze tam gdzies był, a że skonowałem to od razu wh? brawa. Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku /nie że go zobaczyłem tylko usłyszałem go w prawej słuchawce to więc logiczne ze zmieniłem z kosy na ak? co ty byś biegł z kosa? haha pompa się dzieje. jak za laserami? jak najpierw wylukalem miejsowke obok pita a pozniej lukalem do jamy żeby zobaczyć czy jest, bylem przekonany ze tam jest bo go słyszałem. i mi nie mów ze nie sprawdzasz miejscówek, skoro go tam nie zauważyłem to zacząłem skanowac w skrzynkę i dostał nagle za 12 wiec leciała seria. Elo gościu śmieszysz mnie troszkę. Edytowane 13 Czerwca 2016 przez viTTu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Admin ma 24h na rozpisanie demka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Nie wiem czemu ja go na demku nie widze hmm, tylko innych raczy ale okolo 10:51 jak go sprawdzalem z laserami , to sobie biegl z nozem zobaczyl go i za laserem biegl , niby skan w skrzynie ..... bez laseru nie zobaczysz to co ja demko z hltv :hltv-1606131017-de_dust2.dem Szkoda ze nie nagrałem własnego demka z laserami daj mu ub bo tam nic nie zobaczysz ...... ale nagram wlasne pod innym nickiem Edytowane 13 Czerwca 2016 przez M@jki H@rdcor Jeżeli demko będzie rozpisane i podane na PW to sprawdzę. Będę widział to co ty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi