Neffju 328 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Pynia <3 [P] Wreszcie Ty! :wub:[O] To przez sprajta ;c[P] Cześć pączku[O]Cześć foczko ^^[P] Lubisz mnie?[O]Koooocham <3[P] Jak tam Twoja mega super opalenizna? :giggle:[O]Boli ;c zburaczałem ;c[P] Myślisz, że jesz więcej ode mnie?[O] Nie muszę myśleć, ja to wiem ;)[P] Jakim cudem tak szybko wcinasz kanapki?[O]Głodny byłem i tak wyszło :>[P] Smakowała Ci kawka, po której się poparzyłeś?[O]Kocham kawę, wiec tak... no i przy okazji mam zabawny filmik :>[P] Jesteś krUlem snapa?[O]Nie jestem ;c ostatnio mało snapuje, więcej trafia na fokarium ^^[P] Jak to jest być kaskaderem?[O] Bez zmian, Żyje i szamie paczkę żelków :>[P] Ile pieniędzy wydajesz na ciuchy, zakupoholiku ?[O] Większość idzie na jedzenie, naprawdę duże sumy. Ciuchy to tylko pewien % z tego :>[P] Dlaczego tak bardzo kochasz robić sobie selfie?[O] Cieżkię pytanie... bo nie wiem jak na to odpowiedziedź.. chyba bez powodu :>[P] Co o mnie pomyślałeś jak się tutaj zjawiłam[O] "Dobra foczka *-* "[P] Jesteś foczką?[O] Ja bym nie był? O co Ty mnie pytasz kobieto :>[P] Jak to jest być kameleonem i ukrywać się pod innym nickiem?[O] Myśle że chyba dobrze :>.. czasem znajomy osoby można wkręcić :> np. Omega i Mort, którzy nie bardzo wiedzieli z kim rozmawiają ^^[P] Dobrze Ci wytłumaczyłam o co chodzi w Q&A?[O] "Wejdź na forum... na kącik...i sobie przeczytaj" wygląda na to że zrozumiałem :> [P] Chciałbyś mieć jakąś ważniejszą rsngę na forum?[O] Opiekuna :> fajny ma kolorek [P] Lubisz być szoferem?[O] Nie lubię, wole siedzieć obok i śpiewać sobie z coś ze znajomymi :>[P] Cieszysz się, że zostałeś nominowany?[O] Nie bardzo :> To Wina przyjaciela sprajta ;c < Mało się udzielam, lubię być taką szarą myszką, o której nikt nic nie wie :>[P] Jesteś anorektykiem?[O] Bez przesady aż tak chudy nie jestem :> [P] Zaśpiewać Ci?[O] Taaaaaak <3 ale wolałbym potańczyć ^^[P] Co sądzisz o moich piosenkach? Np. O zapiekance..[O]"Zapiekanka z miodem" to mój ulubiony hicior. Nutka ta przyczepiła się do mnie i non stop ją nuce. Czekam na Twój koncert Pynia ! [P] :wub:? [O] :wub: Rias [P] No kolejny dobry ;D[O] Dobry, dobry[P] Co tam powiesz ciekawego?[O] Siedze w "sypialni" na tsie z Pynia ^^ Się dzieje ^^[P] Gdzie się podziewasz, jak cię nie ma? Z Pridem i Bezimiennym się wozisz po melinach?[O] Zazwyczaj to śpie, a jak jestem to mnie nie ma ;c[P] Coś ciekawego oglądasz?[O] Coś tam jest, ale nic wybitnego. Gra o tron i kilka średnich anime[P] A co myślisz o kanapce z serem, szynką, sałatą, jajkiem, no i powiedzmy z keczupem?[O] Zamieniłbym to jajko na ogórka i wszamał :>[P] Jak Łukasz obszedł jezioro, to jezioro zostało przez Łukasza?[O] A jakie to było jezioro ? [member= Krypton™] [P] Będzie, pozdrowienia ;d[O] Będzie, pozdrawiam :>Umciaak [P]No czesc frend [O] No hejo Umciak[P] Policja dalej? XD[O] chyba tak, nie zwróciłem uwagi xd][P] Jak tam ta lasencja? ^^[O] Nie mam żadnej ;c haahhaha[P] Pracujesz?[O] Znalazłem sobie prace w windorze ^^ i weekenadmi na giełdzie w Lublinie :>[P] Dawno nie grales xd[O] Serwer pusty po 24 ;c Wujek [P] Hello my friend :D[O] Elo, elo Wujek[P] Widzę że lamisz w tego CS'a[O] Pamiętaj kto Cię zawszę keruje goldziku ;>[P] Zobaczysz że dostaniesz nie raz bułe[O] Chyba po 10 w Ciebie :>[P] Pozdrowisz ? xD[O] No ja bym nie pozdrowił ? Pozdrowie dla Wujeczka[P] Elo Kosmandero :D[O] AloAlo Wariacino :> Nominuję [member= Umciaak] 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 [P] Co tam powiesz ciekawego? [O] Siedze w "sypialni" na tsie z Pynia ^^ Się dzieje ^^ wariaty ;p no to pozdrawiam x2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 [P] Jesteś krUlem snapa?[O]Nie jestem ;c ostatnio mało snapuje, więcej trafia na fokarium ^^ Zauważyłam :giggle: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 odpowiedzi fajne ale malo ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Szkoda, że tak mało pytań :d + za odp Dzięki za nominacje :ninja: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi