Neffju 328 Posted June 13, 2016 Share Posted June 13, 2016 Pynia <3 [P] Wreszcie Ty! :wub:[O] To przez sprajta ;c[P] Cześć pączku[O]Cześć foczko ^^[P] Lubisz mnie?[O]Koooocham <3[P] Jak tam Twoja mega super opalenizna? :giggle:[O]Boli ;c zburaczałem ;c[P] Myślisz, że jesz więcej ode mnie?[O] Nie muszę myśleć, ja to wiem ;)[P] Jakim cudem tak szybko wcinasz kanapki?[O]Głodny byłem i tak wyszło :>[P] Smakowała Ci kawka, po której się poparzyłeś?[O]Kocham kawę, wiec tak... no i przy okazji mam zabawny filmik :>[P] Jesteś krUlem snapa?[O]Nie jestem ;c ostatnio mało snapuje, więcej trafia na fokarium ^^[P] Jak to jest być kaskaderem?[O] Bez zmian, Żyje i szamie paczkę żelków :>[P] Ile pieniędzy wydajesz na ciuchy, zakupoholiku ?[O] Większość idzie na jedzenie, naprawdę duże sumy. Ciuchy to tylko pewien % z tego :>[P] Dlaczego tak bardzo kochasz robić sobie selfie?[O] Cieżkię pytanie... bo nie wiem jak na to odpowiedziedź.. chyba bez powodu :>[P] Co o mnie pomyślałeś jak się tutaj zjawiłam[O] "Dobra foczka *-* "[P] Jesteś foczką?[O] Ja bym nie był? O co Ty mnie pytasz kobieto :>[P] Jak to jest być kameleonem i ukrywać się pod innym nickiem?[O] Myśle że chyba dobrze :>.. czasem znajomy osoby można wkręcić :> np. Omega i Mort, którzy nie bardzo wiedzieli z kim rozmawiają ^^[P] Dobrze Ci wytłumaczyłam o co chodzi w Q&A?[O] "Wejdź na forum... na kącik...i sobie przeczytaj" wygląda na to że zrozumiałem :> [P] Chciałbyś mieć jakąś ważniejszą rsngę na forum?[O] Opiekuna :> fajny ma kolorek [P] Lubisz być szoferem?[O] Nie lubię, wole siedzieć obok i śpiewać sobie z coś ze znajomymi :>[P] Cieszysz się, że zostałeś nominowany?[O] Nie bardzo :> To Wina przyjaciela sprajta ;c < Mało się udzielam, lubię być taką szarą myszką, o której nikt nic nie wie :>[P] Jesteś anorektykiem?[O] Bez przesady aż tak chudy nie jestem :> [P] Zaśpiewać Ci?[O] Taaaaaak <3 ale wolałbym potańczyć ^^[P] Co sądzisz o moich piosenkach? Np. O zapiekance..[O]"Zapiekanka z miodem" to mój ulubiony hicior. Nutka ta przyczepiła się do mnie i non stop ją nuce. Czekam na Twój koncert Pynia ! [P] :wub:? [O] :wub: Rias [P] No kolejny dobry ;D[O] Dobry, dobry[P] Co tam powiesz ciekawego?[O] Siedze w "sypialni" na tsie z Pynia ^^ Się dzieje ^^[P] Gdzie się podziewasz, jak cię nie ma? Z Pridem i Bezimiennym się wozisz po melinach?[O] Zazwyczaj to śpie, a jak jestem to mnie nie ma ;c[P] Coś ciekawego oglądasz?[O] Coś tam jest, ale nic wybitnego. Gra o tron i kilka średnich anime[P] A co myślisz o kanapce z serem, szynką, sałatą, jajkiem, no i powiedzmy z keczupem?[O] Zamieniłbym to jajko na ogórka i wszamał :>[P] Jak Łukasz obszedł jezioro, to jezioro zostało przez Łukasza?[O] A jakie to było jezioro ? [member= Krypton™] [P] Będzie, pozdrowienia ;d[O] Będzie, pozdrawiam :>Umciaak [P]No czesc frend [O] No hejo Umciak[P] Policja dalej? XD[O] chyba tak, nie zwróciłem uwagi xd][P] Jak tam ta lasencja? ^^[O] Nie mam żadnej ;c haahhaha[P] Pracujesz?[O] Znalazłem sobie prace w windorze ^^ i weekenadmi na giełdzie w Lublinie :>[P] Dawno nie grales xd[O] Serwer pusty po 24 ;c Wujek [P] Hello my friend :D[O] Elo, elo Wujek[P] Widzę że lamisz w tego CS'a[O] Pamiętaj kto Cię zawszę keruje goldziku ;>[P] Zobaczysz że dostaniesz nie raz bułe[O] Chyba po 10 w Ciebie :>[P] Pozdrowisz ? xD[O] No ja bym nie pozdrowił ? Pozdrowie dla Wujeczka[P] Elo Kosmandero :D[O] AloAlo Wariacino :> Nominuję [member= Umciaak] 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,606 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 [P] Co tam powiesz ciekawego? [O] Siedze w "sypialni" na tsie z Pynia ^^ Się dzieje ^^ wariaty ;p no to pozdrawiam x2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 [P] Jesteś krUlem snapa?[O]Nie jestem ;c ostatnio mało snapuje, więcej trafia na fokarium ^^ Zauważyłam :giggle: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aver 1,488 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 odpowiedzi fajne ale malo ich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umciaak * 1,502 Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Szkoda, że tak mało pytań :d + za odp Dzięki za nominacje :ninja: :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts