SnuFFy 1 119 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Nick:RastaFantaPowod: Zepsuł mi się komputer (dokładniej zasilacz wytworzył zwarcie które niewiadomo czemu spaliło mi pół komputera XDD) i zakup dojdzie pod koniec czerwca. a od 29 czerwca do 24 lipca jestem na obozie harcerskim.Czas nieobecnosci: 10 czerwca-24 lipcaCos od siebie: Wiem ze dzisiaj jest juz 14 czerwca no ale jednak błąd techniczny myślę, że to wyjaśnia. Przepraszam za jakieś kłopoty :p # Edit1 Kardzio, dacie rade! Ja troche nabilem XDD. Moze wejde na jakies 4 dni przed 29 to ponabijam :V Edytowane 14 Czerwca 2016 przez FuhrerOfFanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 i jak ja mam z leonem wygrac? :x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi