Shanell 1 787 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Rozpoczynam ponowne, cykliczne głosowanie na elitę serwera Only DD2, które będzie odbywać się co 2 miesiące. Do głosowania możecie nominować po 2 osoby, do jednej kategorii. Głosowanie zostanie zakończone w dniu 21.06.2016. Wzór: Najlepszy prowadzący na serwerze: Najlepszy gracz ODD2: Najlepszy administrator serwera: Osoba najbardziej aktywna w dziale ODD2: Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Najbardziej rozpoznawalna: Największa gaduła na serwerze: Największy podrywacz serwera: Największy no life: Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: Największy lizus: Największy spamer na serwerze: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Najlepszy prowadzący na serwerze: destroyer Najlepszy gracz ODD2: eeeee', rolooo Najlepszy administrator serwera: DamianNLPL Osoba najbardziej aktywna w dziale ODD2: Ruda Osoba z najlepszym poczuciem humoru: sowa bez oka szczerze mozliwe ze ja tez xd Najbardziej rozpoznawalna:skillowy maniaczek xDD no i ja oczywiście, nie wbije jeszcze dobrze a z daleka siema fam kazdy :D Największa gaduła na serwerze: Marcin Największy podrywacz serwera: nie znam takich xD znaczy w sumie kazdy chlop napalony gdy zobaczy kobitke na serwie :p Największy no life: mefiu, plejboi Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: skillowy maniaczek, gracz csc Największy lizus: heh, Marcin xd Największy spamer na serwerze: BUFON jak gral Edytowane 15 Czerwca 2016 przez FamNaPiksachAJE 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 1. - 2.rolooo :p 3. Kowal 4.- 5.sowabezoka 6.gracz Csc 7.większość chłopów 8.teraz nwm nawet 9.każdy cziter 10.leonek 11.- 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Najlepszy prowadzący na serwerze: PROsiak Najlepszy gracz ODD2: Mefiuuu Najlepszy administrator serwera: SonGoku Osoba najbardziej aktywna w dziale ODD2: Ruda Slaska1920 Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Młody Desperados, B1tch Sl4p Chord Najbardziej rozpoznawalna: Esme, Shanell, Weronika, Werciakk, Renia, Chloe, Nessia, Marina Największa gaduła na serwerze: Zajawka, Cannabis Agri Największy podrywacz serwera: |OCB| Krece, Destroyer Tczew Największy no life: Playboy Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: Lipton (Chodzi o gre) Największy lizus: KivoPL Noob Największy spamer na serwerze: Mefiuuu Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Mazowiecki Marcin 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Najlepszy prowadzący na serwerze: No przecie że ja Najlepszy gracz ODD2: rolooo, bo mnie ni ma :DNajlepszy administrator serwera: famOsoba najbardziej aktywna w dziale ODD2: Marcin :DOsoba z najlepszym poczuciem humoru: Marcin, famNajbardziej rozpoznawalna: Weronika, ja :DNajwiększa gaduła na serwerze: Marcin, WeronikaNajwiększy podrywacz serwera: Alvaro :D I miszczNajwiększy no life: Wercikk :DNajbardziej denerwująca osoba na serwerze: fam xdNajwiększy lizus: dungNajwiększy spamer na serwerze: Edytowane 15 Czerwca 2016 przez KillaZ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Najlepszy prowadzący na serwerze: ---Najlepszy gracz ODD2: MefiuuuNajlepszy administrator serwera: SonGokuOsoba najbardziej aktywna w dziale ODD2: Marcin Mazowiecki i Ruda Slaska1920Osoba z najlepszym poczuciem humoru:Marcin Mazowiecki i JANajbardziej rozpoznawalna:Największa gaduła na serwerze: Renia. i JaNajwiększy podrywacz serwera: oczywiście że JANajwiększy no life: ---Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: CZITeryyyNajwiększy lizus: DunGNajwiększy spamer na serwerze: --- 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Najlepszy prowadzący na serwerze: HENRYK KANIA!!!Najlepszy gracz ODD2: BRONEK LOWCA STRONEG ALE NIE ZAPOMINAJMY O MISTRZU HACKOW SKILLOWYM:)Najlepszy administrator serwera: DAWIDOsoba najbardziej aktywna w dziale ODD2: DAWIDOsoba z najlepszym poczuciem humoru: HENIO! :)Najbardziej rozpoznawalna: SIMBANajwiększa gaduła na serwerze: Mazowiecki + Dj Kmiot = TO SAMONajwiększy podrywacz serwera: Największy no life: Simba:)Najbardziej denerwująca osoba na serwerze: AKNajwiększy lizus: BZK. Największy spamer na serwerze: u@ Edytowane 17 Czerwca 2016 przez pawel1971tychy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Najlepszy prowadzący na serwerze: no przecież, że rolo/KillazNajlepszy gracz ODD2: rolo, BronekNajlepszy administrator serwera: mistrzu, DamianOsoba najbardziej aktywna w dziale ODD2: Ruda, MarcinOsoba z najlepszym poczuciem humoru: Sowabezoka, FamNajbardziej rozpoznawalna: Nie wiem :/ Ja? Esme?Największa gaduła na serwerze: Marcin!Największy podrywacz serwera: Marcin!Największy no life: Fam, MistrzuNajbardziej denerwująca osoba na serwerze: Idk :/Największy lizus: idkNajwiększy spamer na serwerze: chyba ja :/ Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Weronikaa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Najlepszy prowadzący na serwerze: MarcinNajlepszy gracz ODD2:MartaNajlepszy administrator serwera:MistrzOsoba najbardziej aktywna w dziale ODD2:PawełtychyOsoba z najlepszym poczuciem humoru:MarcinNajbardziej rozpoznawalny: JoNajwiększa gaduła na serwerze:MistrzNajwiększy podrywacz serwera:FamNajwiększy no life:Najbardziej denerwująca osoba na serwerze:Skilowy maniaczek , PimPoliniNajwiększy lizus: spiochu,meffiuuuNajwiększy spamer na serwerze: --- 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meffiuuu 13 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Najlepszy prowadzący na serwerze: RebioNajlepszy gracz ODD2: A kto codziennie po kilka razy dziennie otwiera tabele? Wiadomix, że ja :D MeffiuuuNajlepszy administrator serwera: Mazowiecki, ShanellOsoba najbardziej aktywna w dziale ODD2: Pawełek Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Tutaj poł na poł miedzy Mną a Marcinem xdNajbardziej rozpoznawalny: Meffiuuu mam fanuf! :3Największa gaduła na serwerze: MazowieckiNajwiększy podrywacz serwera: MarynarzNajwiększy no life: Chyba Ja xdNajbardziej denerwująca osoba na serwerze: PimPoliniNajwiększy lizus: Spiochu xD #UP Ja nikomu sie nie podlizuje! XDNajwiększy spamer na serwerze: Kivo| NOOB Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Meffiuuu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Najlepszy prowadzący na serwerze: -Najlepszy gracz ODD2: niech już będzie ten Mefiuuu ;d Najlepszy administrator serwera: ShanellOsoba najbardziej aktywna w dziale ODD2: polaczekkkkkkkkkkkOsoba z najlepszym poczuciem humoru: Mazowiecki wiadomoNajbardziej rozpoznawalna: Renia. WeronikaaNajwiększa gaduła na serwerze: Mazowiecki Największy podrywacz serwera: marynarz Największy no life: MefiuuuNajbardziej denerwująca osoba na serwerze: Rzepak z jego fartem Największy lizus: marynarz Największy spamer na serwerze: Weronikaa Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Blaancik 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Najlepszy prowadzący na serwerze: KillazNajlepszy gracz ODD2: Rolooo, MeffiuuuNajlepszy administrator serwera: DamianNL, SonGoku, Mistrzu, ShanellOsoba najbardziej aktywna w dziale ODD2: Rudaslaska1920Osoba z najlepszym poczuciem humoru: Marcin MazowieckiNajbardziej rozpoznawalna: WeronikaaNajwiększa gaduła na serwerze: Marcin MazowieckiNajwiększy podrywacz serwera: marynarzNajwiększy no life: MeffiuuuNajbardziej denerwująca osoba na serwerze: Skillowy maniaczek, PimPoliniNajwiększy lizus: Meffiuuu, SpiochuNajwiększy spamer na serwerze: Weronikaa Wybaczcie za opóźnienie, widzimy się za 2 miesiące ! :) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zakończone Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi