haze.. 0 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nick : HazeLink do SSów : http://speedy.sh/dwmv9/Nowy-folder.rarWycinek z konsoli :Serwer : ffa Niestety po ostatniej aktualizacji do Steama moje screeny wyglądają tak jak widać, jak nie możesz otworzyć to spróbuj Firefoxem lub IrfanView, oba programy otwierają te uszkodzone screeny. Opis błędu jest tu : https://github.com/ValveSoftware/halflife/issues/418 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Blip ^ [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:19397951' [AMXBans] Twoje IP: '213.195.187.148' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ja z tym nic nie zrobię, ponieważ mi ss'y nie działają Twoje. Ale czy u Ciebie działają te ss'y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 A ja mam jeszcze 1 wątpliwość bo w linku który podałeś jest mowa o ssach w formacie tga a u nas są robione w bmp a więc wytłumacz o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze.. 0 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nie wiem w jakim formacie robiliscie ale mozna je otworzyc przez IrfanView tylko ze jakosc ich jest lipna Po tej ostatniej aktualizacji cos sie zjebalo czytalem w necie ze wiecej ludzi ma taki problem Jak nie przekonaja was te ss to prosze o rozpisanie podejrzanych akcji z hltv pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 SS'y zawsze są w formacie bmp masz 24h na wstawienie ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze.. 0 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Te co zrobiliscie ss to wstawielem,a ze ss sa uszkodzone i trzeba przez IrfanView otwierac to juz nic nie zrobie to nowy problem i w necie jeszcze malo o tym pisza i nie wiem jak to ogarnac zeby bylo jak z przed aktualizacji. Decyzja nalezy do was mozecie hltv sprawdzic ze nic nie mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dobra ogarnąłem jak to włączyć UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi