`eS.! 36 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dzisiaj wywiad z Junior Adminem - Lolcia ;*. Pomocna, zawszę chętna do pracy, ogarnięta.Chcesz wiedzieć więcej o niej? Zapraszam do przeczytania --------------------------------------------------------------------------------- `eS.! Lolcia ;* ------------------------------------------------------------ `eS.! Na początku tego wywiadu powiedz nam coś o sobie czyli jak masz na imię, ile masz lat, gdzie mieszkasz, do jakiej szkoły chodzisz ? Lolcia ;* Mam na imie Paulina. Mam rocznikowo 19 lat. Mieszkam niedaleko Szczecina. Chodze do liceum ostatnie 2 miesiace i matura `eS.! Jak trafiłaś na sieć Cs-Classic ? Lolcia ;* Na forum trafiłam przez mojego kolegę Jacoba dlatego ze stare forum upadło wiec szukałam nowego. A w classicu podobała mi się atmosfera , mili ludzie no i fajne serwerki `eS.! Jaka jest twoja ulubiona dyscyplina sportu, jakiej muzyki słuchasz, jaką książkę lubisz, jaki jest twój ulubiony alkohol ? Lolcia ;* No to tak pewnie wszyscy juz wiedza jak nie to zobacznie na sygnature ze lubie FC Barcelone a co z tym idze to lubie pilke nożną. Najczesciej słucham rapu. Rap ma przekaz , rap jest najlepszy ! Ksiazki rzadko czytam , a moja ulubiona ksiazka jest " Messi. Historia chłopca który stał sie legendą" Polecam A alkohol to lubie wódke. `eS.! Widać że lubisz FC Barcelone, jak przeżyłaś ostatni ich mecz z Realem ? jakiego rapera najbardziej lubisz ? Lolcia ;* Nie ma co sie oszukiwac słaby był mecz , ale mamy jeszcze przed sobą Lige Mistrzów do wygrania ! I jak juz gdzieś pisałam " Czasem nie mozna wygrac ale nigdy nie wolno sie poddawac" A raperów lubie duużo Pih , Eldo , Buka , Mioush i niedawno spodobał mi sie Zeus przez pewnego pana. `eS.! Jak ci się podoba nowe forum ? Lolcia ;* Jednym słowem zajebiste Ładny styl , można dodawać opisy , są lajki , mozna widziec kto Cie podgladuje `eS.! Jak oceniasz prace naszej Administracji ? Lolcia ;* Dobrze sie spisuje. Administracja jest bardzo zapracowana ale widac tego efekty `eS.! Co ci się nie podoba w serwerowni, a co ci się bardzo podoba w naszej sieci ? Lolcia ;* Nie podoba mi sie to ze jakieś "lamki" dostają adminów A reszta jest okk `eS.! Czy lubisz zwierzęta ? Lolcia ;* Tak lubię Najbardziej to lubie żyrafy no i psy ale tylko labradory. A sama mam świnkę morską. Nazywa się Pysia `eS.! Wolisz naukę czy melanże ? Lolcia ;* Nauka jest ważna , ale ze jestem leniwa to nie chce mi sie uczyc. A wiadomo ze wole melanże , bo można poszalec i wg jest fajniee `eS.! Dlaczego właśnie wybrałaś nick Lolcia ;* ? Lolcia ;* Mialam wczesniej niezlyLOL ale mi sie znudził. I przez ten nick duużo osób na mnie mówiło Lolcia wiec sobie taki ustawiłam :tongue: `eS.! Jakie jest twój ulubiony film, jakie filmy najbardziej lubisz oglądać ? Lolcia ;* Mój ulubiony film to "Sala samobójców" ale także "Piła" wczystkie części. Jakie lubie najbardziej oglądac , to nawiaze tutaj do gatunków filmów. Lubie ogladać , horrory , thrillery , dramaty. `eS.! Kogo najbardziej lubisz z Cs-Classic ? Lolcia ;* Lubie wszystkich. `eS.! Będziemy już kończyć, chciała byś coś jeszcze dodać od siebie, kogoś pozdrowić :woot: ? Lolcia ;* Chciałam pozdrowić wszystkich botków `eS.! Siemkaaa Lolcia ;* Narka :tongue: Dziękuje Wszystkim Za Przeczytanie Wywiadu i Pozdrawiam `eS.! 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 nooo piękny wywiad :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 dobry wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Bardzo dobry wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Też mam świnkę morską Fajny wywiadzik lajk już poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 No super heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Super Wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Super wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 No zajebisty ;D Like leci ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheater. 2 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dobry wywiad. Chociaż trochę pismo kaleczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Fajooowskie Masz Dobry od wujka snajperka jako 10 lajk dałem ) Pozdraffiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 długi i w ogóle ;3. Fajny Hm, sorry, że pytam, ale wywiady mogą robić użytkownicy bez rangi "redaktor" ? Bo to troszkę niesprawiedliwe, moim zdaniem przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RozrabiaK 1 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Wywiadzik spoko BArca!! a apropo umówisz się ze mną hehe :dd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 poczekaj , poczekaj ... nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi