`eS.! 36 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dzisiaj wywiad z Junior Adminem - Lolcia ;*. Pomocna, zawszę chętna do pracy, ogarnięta.Chcesz wiedzieć więcej o niej? Zapraszam do przeczytania --------------------------------------------------------------------------------- `eS.! Lolcia ;* ------------------------------------------------------------ `eS.! Na początku tego wywiadu powiedz nam coś o sobie czyli jak masz na imię, ile masz lat, gdzie mieszkasz, do jakiej szkoły chodzisz ? Lolcia ;* Mam na imie Paulina. Mam rocznikowo 19 lat. Mieszkam niedaleko Szczecina. Chodze do liceum ostatnie 2 miesiace i matura `eS.! Jak trafiłaś na sieć Cs-Classic ? Lolcia ;* Na forum trafiłam przez mojego kolegę Jacoba dlatego ze stare forum upadło wiec szukałam nowego. A w classicu podobała mi się atmosfera , mili ludzie no i fajne serwerki `eS.! Jaka jest twoja ulubiona dyscyplina sportu, jakiej muzyki słuchasz, jaką książkę lubisz, jaki jest twój ulubiony alkohol ? Lolcia ;* No to tak pewnie wszyscy juz wiedza jak nie to zobacznie na sygnature ze lubie FC Barcelone a co z tym idze to lubie pilke nożną. Najczesciej słucham rapu. Rap ma przekaz , rap jest najlepszy ! Ksiazki rzadko czytam , a moja ulubiona ksiazka jest " Messi. Historia chłopca który stał sie legendą" Polecam A alkohol to lubie wódke. `eS.! Widać że lubisz FC Barcelone, jak przeżyłaś ostatni ich mecz z Realem ? jakiego rapera najbardziej lubisz ? Lolcia ;* Nie ma co sie oszukiwac słaby był mecz , ale mamy jeszcze przed sobą Lige Mistrzów do wygrania ! I jak juz gdzieś pisałam " Czasem nie mozna wygrac ale nigdy nie wolno sie poddawac" A raperów lubie duużo Pih , Eldo , Buka , Mioush i niedawno spodobał mi sie Zeus przez pewnego pana. `eS.! Jak ci się podoba nowe forum ? Lolcia ;* Jednym słowem zajebiste Ładny styl , można dodawać opisy , są lajki , mozna widziec kto Cie podgladuje `eS.! Jak oceniasz prace naszej Administracji ? Lolcia ;* Dobrze sie spisuje. Administracja jest bardzo zapracowana ale widac tego efekty `eS.! Co ci się nie podoba w serwerowni, a co ci się bardzo podoba w naszej sieci ? Lolcia ;* Nie podoba mi sie to ze jakieś "lamki" dostają adminów A reszta jest okk `eS.! Czy lubisz zwierzęta ? Lolcia ;* Tak lubię Najbardziej to lubie żyrafy no i psy ale tylko labradory. A sama mam świnkę morską. Nazywa się Pysia `eS.! Wolisz naukę czy melanże ? Lolcia ;* Nauka jest ważna , ale ze jestem leniwa to nie chce mi sie uczyc. A wiadomo ze wole melanże , bo można poszalec i wg jest fajniee `eS.! Dlaczego właśnie wybrałaś nick Lolcia ;* ? Lolcia ;* Mialam wczesniej niezlyLOL ale mi sie znudził. I przez ten nick duużo osób na mnie mówiło Lolcia wiec sobie taki ustawiłam :tongue: `eS.! Jakie jest twój ulubiony film, jakie filmy najbardziej lubisz oglądać ? Lolcia ;* Mój ulubiony film to "Sala samobójców" ale także "Piła" wczystkie części. Jakie lubie najbardziej oglądac , to nawiaze tutaj do gatunków filmów. Lubie ogladać , horrory , thrillery , dramaty. `eS.! Kogo najbardziej lubisz z Cs-Classic ? Lolcia ;* Lubie wszystkich. `eS.! Będziemy już kończyć, chciała byś coś jeszcze dodać od siebie, kogoś pozdrowić :woot: ? Lolcia ;* Chciałam pozdrowić wszystkich botków `eS.! Siemkaaa Lolcia ;* Narka :tongue: Dziękuje Wszystkim Za Przeczytanie Wywiadu i Pozdrawiam `eS.! 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 nooo piękny wywiad :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 dobry wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Bardzo dobry wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Też mam świnkę morską Fajny wywiadzik lajk już poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 No super heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Super Wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Super wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 No zajebisty ;D Like leci ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheater. 2 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dobry wywiad. Chociaż trochę pismo kaleczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Fajooowskie Masz Dobry od wujka snajperka jako 10 lajk dałem ) Pozdraffiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 długi i w ogóle ;3. Fajny Hm, sorry, że pytam, ale wywiady mogą robić użytkownicy bez rangi "redaktor" ? Bo to troszkę niesprawiedliwe, moim zdaniem przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RozrabiaK 1 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Wywiadzik spoko BArca!! a apropo umówisz się ze mną hehe :dd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 poczekaj , poczekaj ... nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi