aquaa 14 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) 1. Nick: aqua 2. Imię: Przemysław 3. Wiek:14 4. Znajomość AMX (1-10): 3-4 5. Sprawny i działający mikrofon: Niedawno zepsułem, ale niedługo zakupię nowy. 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/aqua/193.33.176.143:27015/ 8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: Nie,nigdy 9. Parę słów o sobie **: Mieszkam w wojewódzctwie Pomorskim, interesuję się piłką ręczną,nożną i e-sportem. Grałem na tym serwerze około ~2-3 lata. 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Kiedyś grałem bardzo często na tym serwerze i był to mój ulubiony serwer :V 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3h 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Codziennie 3-4 godziny 14. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 4 lat 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 18 Czerwca 2016 przez aquaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Jestem na NIE. Nie napisałeś punktu 10 przez co podanie powinno być odrazu zamknięte i odrzucone. Zła nazwa tematu. Słabo rozpisany punkt 9. Słabe GT. Wiek. AMX. Duże NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Pamiętam jak grałeś, nigdy Cię dobrze nie poznałem, więc nie będę oceniać. Ale, widać z Twojego podania, że napisałeś je w 5minut. Masz słabe GT, podanie jak pisałem wcześniej, napisane w 5 minut, no i AMX, miałeś Admina i znajomość AMX to 3? Hymmmm. Na NIE Edytowane 18 Czerwca 2016 przez RomantykNLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Nie ma mowy. W tym miesiącu grałeś aż 2 razy. Zerowa aktywność,słabe podanie, nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi