Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Nick:Damian? NL/PL Powod:duzo pracy a po pracy juz mi sil brakuje Czas nieobecnosci:okolo 4 tygodni Cos od siebie: jak skoncze ten projekt to bedzie lepiej... mam ludzi pod soba to po pracy juz nie mam sil niestety. Do tego pracuje teraz w sezonie tez w wekkendy przy budowie oswietlenia na festiwalach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Wiem jak to jest ;) Powodzonka :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Przyjete :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi