rumek33 1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nick:seus_bostaLink do SS:http://www39.zippyshare.com/v/4oFLfFH0/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : seus_bosta[AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na forum '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' 5.172.234.2 '[AMXBans] =======================================Serwer: Only DD2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=10139 Ludzie znowu Ban i to ten sam Admin tylko zmieniam nick i banuje wczoraj grałem na STEAM nick RuMek dziś inny nick i ban ponownie żałosne admini kurwa , po chuju Admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Lee Swagger 5 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) ze jakim adminem jestem ? Odnośnie bana, obserwowaliśmy cie dobrych kilka rund, masz info chyba od boga z tym celownikiem po ścianie. Nie wiem jakich bajek się naoglądałeś ale tej o tym ze nie czitujesz tutaj nie puszczają. @edit 1. Dodatkowo chętnie wspomnę, że wszedłeś na AB na serwer. Zmienne IP oraz programy co tam masz, wszystko wyjdzie :) Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Bob Lee Swagger 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meffiuuu 13 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Jesteś idiotą czy tylko udajesz? Skanujesz jak głupi, anty ss może mieć każdy -.- i masz zmienne IP bo przed chwila wbiłeś na serwer :]] Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Meffiuuu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Temu Panu podziękujemy. Masz zmienne IP. Ostatnio na serwerze również dałeś mi się we znaki. Twierdzisz, że wczoraj grałeś jako RuMek i dostałeś UB. Okej, ale dopiero teraz sprawdziłem, że IP masz takie samo jak gracz creaph i również jest zmienne. Ktoś tu sobie chce z nas jaja zrobić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi