Melanz 0 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=10158 - link do bana. No więc tak dostałem dziś bana na waszym serverze death run. Nie był to pierwszy raz gdyż dostałem go już 3 raz. 1 ban - wczoraj zaczołem grać na waszym serwerze - wyjście z miejca tt na mape. A widziałem jak inny gracz wychodził i mnie zabił, no to w nastepnej rundzie byłem w tt i wyszedłem no to otrzymałem bana :) 2 ban - też wczoraj skrócenie mapki a też widziałem jak gracz ( Znajomy od admina Dawidi) nie podam nicku bo nie pamiętam przeskoczył w tym samym miejscu i to przedemną a tylko ja dostałem bana :) 3 ban - była zmiana mapy , początek nowej mineło pare sekund, byłem w ct i złapałem laga nwm czemu no to wyszłem z servera i weszłem jeszcze raz. Przechodze mape i patrze a tu banik : [AMXBans] Powod : ' Ucieczka z TT . A przecież nic nie zrobiłem, chciałem tylko sobie pograć. A więc proszę o jak najszybsze odbanowanie jeżeli to możliwe. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Zastosuj się do wzoru. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez polaczekkkkkkkkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź RegulaminPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi