kivoPL 16 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 1. Nick: kivoPL | NOOB 2. Imię: Miłosz 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 10/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Niestety nie. 6. Składka: tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/kivoPL/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Miłosz, chodzę do 3 klasy Gimnazjum, Lubię grac w piłkę. Lubię też jeździć na rowerze, pływać i grać na PS3. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ na serwerze jest sporo cheaterów, a admini wbijają najczęściej wieczorem, bo chodzą do pracy itp. Ja na to miast gram w godzinach 14-23. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-7 godz dziennie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze jak i w weekendy. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: w sumie to... 5 lat. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem admina na pewnym serwerze COD MOD, również posiadałem, i posiadam dalej własny serwer, co prawda gram tam z kolegami, ale całego Amxmoda znam. Na dodatek nie wiem czy to się liczy, ale posiadałem admina jednego z większych polskich serwerów SA-MP :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Tu jest chyba Twój prawdziwy GT: http://www.gametracker.com/player/kivoPL%20%7C%20Noob/193.33.177.101:27156/Co do podania. Twoje GT jakoś nie powala. Wiek poniżej wymaganego, ale może przymkną oko opiekuni."Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-7 godz dziennie" - Nie przesadzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Jestem na nie -3 posty na forum = bądź aktywniejszy -mało przekonujące podanie -GT nie powala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Jestem na Nie Twoje GT nie jest "powalające" Zbytnio się nie rozpisałeś o sobie Nadrób: a ) Forum b ) Serwer c ) Gramatyka d ) Składnia zdań e ) Niech myśl Cię poniesie i następnym razem rozpisz się w podpunkcie "8. Parę słów o sobie **" Edytowane 19 Czerwca 2016 przez TheGumiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Kivo ,wiesz że cie lubię ,ale nie mogę być na TAK ,przynajmniej dlatego że byłbym nie równy w stosunku do innych starych już podań ,dla mnie GT to podstawa a ty GT masz słabe nadrób takie rzeczy jak Gumis napisał i będę na tak.W obecnej chwili jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Mała aktywność na forum to chyba największy minus. Podanie słabo rozpisane niestety. Nie masz majka co dla mnie osobiście jest minusem. GT na bakier. Spróbuj za tydzień/dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Jestem na Nie Gt- Aktywnosc forum - wiek - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi