Melanz 0 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nick: MelanzLink do SS: brakWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 1 godzina , 43 minut i 58 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Melanz [AMXBans] Powod : ' Ucieczka z TT ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 560206064 ' [AMXBans] Twoje IP : [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Serwer: #3 [RESET 17.05.2016][DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] (deathrun_arctic)Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=10158 Dostałem bana za to, że niby wyszłedłem z tt. Prawda jest taka, że złapałem laga na serwerze, postanowiłem wyjsc z servera jezcze raz i wejsc . I nie byłem w tt tylko w ct... a przynajmniej tak miałem przed złapaniem laga. Proszę o UB... Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dobra xd widzę, że zastosowałeś się do wzoru to się wypowiem. Byłeś w TT - można to sprawdzić w logach, poza tym nie banuje nikogo za nic. Jak złapałeś laga to mogłeś przeczekać 5-10min i wejść od nowa wtedy byś nie dostał bana. Powinieneś się cieszyć, że zbanowałem Cię na 3h a nie na 1dzień tak jak jest to w regulaminie. Link do regulaminu - http://forum.cs-classic.pl/topic/41325-regulamin-deathrun-cs-16/ Przestudiuj go dobrze to nie będę miał powodów Cię banować. Ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ban słuszny. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamek Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi