Wariacik 0 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nick: sQn`Link do SS: brakWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : sQn` [AMXBans] Reason : ' Panu podziekujemy za gre. ( AB ) ' [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 654909370 ' [AMXBans] Your IP : ' [AMXBans] ======================================= Serwer:dd2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php Jak widać nie miałem zadnego bana a ten admin mnie zbanował i juz kolejny raz mnie ktos banuje za nic ps prosze o ukaranie tego admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi