Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Kolejną nominowaną osobą jest Czas na zadawanie pytan do piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) [P] Gdzie mieszkasz?[P] Jak nauczyłeś się bhopować? [P] Czy grałeś w 1.6? [P] Czy twoim ulubionym youtuberem jest lolyou? [P] Za co dostałeś vaca? [P] Czy masz ten skradziony silnik od esioka XDD? Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Peter 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 UMCIACZEK Jesteś botem? Lubisz mnie? Dlaczego mnie uwielbiasz? Co robisz? Elo here? :ninja: ? Idziesz na pyrke? Jakaś ranga na forum? Jak tam moja sygna się nosi? Starczy? Dopiszę jeszcze :3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 [P] Lubisz mnie? Jak bardzo? Nagrasz dla mnie piosenkę? Ja czy Krypton? Ja czy ty? Za co mnie lubisz kc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 :3 co tam? buźka? wiesz, że już prawie rok? :D zielone serduszko! mam twoje nagrania, wiesz? mąż, żona? XD ile wypiłeś w sylwestra? ja czy werka ja czy moto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 [P] Jesteś zadymiarzem?[P] Zrobisz skakany fotel?[P] Chciałbyś kogoś pozdrowić? :bum: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) [P] Elo here[P] Na pyrkę?[P] Kochasz mnie jeszcze? :([P] Kiedy kolejne zdjęcie obiadu?[P] Love snapchat here?[P] Czemu jesteś takim trollem?[P] Cieszysz się, że zostałeś nominowany?[P] Jakie masz plany na wakacje?[P] Pośpiewamy? [P] Jak tam Twój silnik od esioka? Edytowane 21 Czerwca 2016 przez Pynia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Elo here xDDDD Jak tam moje konto? XD Jaka szkoła po wakacjach? Czemu tak nolife'isz czasami w cs'a? Masz dziewczynę? (Tylko nie mów,, że ręka.) Chcesz być adminem gdzieś? Jak się poznaliśmy? Czemu akurat csc? Na jakim serwerze zaczynałeś? :ninja:? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Kto wygra mecz? Jaki będzie wynik? To Ty byłeś kiedyś adminem DR 1.6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Który lvl? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Kiedy następny popis śpiewaku?Jak tam Twój sprzęt, jeździsz i nie robisz sobie krzywdy?Zdajesz? xD Kiedy 1vs1?I tak jestem lepsza, prawda? ;d Wybierasz się gdzieś na wakacje? Kiedy się ścigamy? xD Lubisz mnie? XDDDD Edytowane 21 Czerwca 2016 przez Esme 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) No to masz ! :p [P] Jak podobał ci się wywiad głosowy ?[P] Jesteś zadowolony?[P] Chodzisz na siłkę? :D[P] Czekam na zdjęcie, w mordeczkach, wiesz? [P] Snapchat?[P] Lubisz mięso ?[P] A może mleko ?[P] Jak się dzisiaj czujesz? [P] Nie smutasz? [P] Grasz na Antaris? [P] Jaki nick ? Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Shanell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Na prośbę Umciaka zamykam dzisiaj. Czekamy na odpowiedzi ;) Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi