krabmarek 3 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Nick: :(Link do SS: ----Wycinek z konsoli(bez IP)*: ---Serwer: CS GO - Only dd2 Link do bana: http://dd2csgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:32750010&advType=steamid&Submit Jeżeli coś będzie jeszcze potrzebne o czym nie wiem, to proszę o upomnienie, edytuję wtedy post i dodam to o czym zapomniałem. Tak, więc oglądałem 2 inne demka z udziałem tego pana i stwierdzam, że jednak prawdopodobnie grał czysto. Nie mogę znaleźć demka z godziny w której dostał bana. Służę pomocą, właściwe demo rozpoznasz po tych właściwościach: de_dust2 2016-06-20 17:48 2016-06-20 18:20 30.9 MB Dołączyłem na serwer od bodajże 2 rundy, bana otrzymałem na równo z końcem demka. Pozdrawiam. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez krabmarek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Proszę Administratora banującego o dostarczenie i rozpisanie dema. Czas 24h. @Dopi Jesteś zobowiązany do dostarczenia dema do tematu + rozpisania go. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez SzeregowiecPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Tak, więc oglądałem 2 inne demka z udziałem tego pana i stwierdzam, że jednak prawdopodobnie grał czysto. Nie mogę znaleźć demka z godziny w której dostał bana. @Obejrzałem demko podesłane przez założyciela tematu podejrzane 4:52, do 4:56 krok na ct 4:59 do 5:03 było wyraźnie słychać krok przy anarchii pomyłka z mojej strony. gracz moim zdaniem jednak jest czysty proszę o unbana. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Dopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi