SpiochuxD 123 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Mam problem nie mogę wejść na serwer FFA a mianowicie wyskakuje mi takie coś w konsoli: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 172 Error: server failed to transmit file 'sound/misc/Cs-Classic[FFASZ8]/1.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/Cs-Classic[FFASZ8]/2.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/Cs-Classic[FFASZ8]/3.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/Cs-Classic[FFASZ8]/4.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/Cs-Classic[FFASZ8]/5.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/Cs-Classic[FFASZ8]/6.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/Cs-Classic[FFASZ8]/7.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/Cs-Classic[FFASZ8]/8.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/Cs-Classic[FFASZ8]/9.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/Cs-Classic[FFASZ8]/10.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/Cs-Classic[FFASZ8]/11.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/Cs-Classic[FFASZ8]/12.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/one.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/two.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/three.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/restart.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/muzyczka2.mp3' Error: server failed to transmit file 'models/VICSCMOD/v_ak47.mdl' Error: server failed to transmit file 'models/VICSCMOD/v_awp.mdl' Error: server failed to transmit file 'models/VICSCMOD/v_deagle.mdl' Error: server failed to transmit file 'models/VICSCMOD/v_glock18.mdl' Error: server failed to transmit file 'models/VICSCMOD/v_m4a1.mdl' Error: server failed to transmit file 'models/VICSCMOD/v_usp.mdl' Error: server failed to transmit file 'models/VICSCMOD/v_knife.mdl' Error: server failed to transmit file 'models/player/VipFFACSCCT1/VipFFACSCCT1.mdl' Error: server failed to transmit file 'models/player/VipFFACSCTT1/VipFFACSCTT1.mdl' Error: could not load file models/VICSCMOD/v_ak47.mdl Model models/VICSCMOD/v_ak47.mdl not found and not available from server Cannot continue without model models/VICPomoże mi ktoś ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Usuń wszystkie modele i dźwięki z FFa i pobierz na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Miałem to samo, musiałem wszystkie rsy i itp. na dysk zrzucić aby wejść na serwer. Prawdopodobnie fastdl jest zbugowany Czuje ,że usune rsy i zobacze jak będzie z wejściem na serwer na czystym amxx Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Ja nawet nie mam tych plików w folderze :/Fajnie by było Destuś jakbyś zrobił to w tym tygodniu bo pewnie nie tylko ja mam ten problem i dlatego ludzie chcą a wejść nie mogą :) Edytowane 20 Czerwca 2016 przez SpiochuxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilkuxD 28 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Mam ten sam problem, ale tylko do poszczególnych mapek, których nie mam wgranych. Na innych serwerach jak np. na GO;MODZIE normalnie pobierało mi mapki i wszystko gra, a tutaj pisze coś w stylu disconnect i jakiś problem z mapą ;) //Destro: Sprawa wygląda tak. Problem występuje nie u każdego, kilka osób sprawdzało i pytałem, niektórzy normalnie wbijają bez niczego. Zobcze co mogę zrobić z tym. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) na pewno z mapa? a nie z modelami >? wklejcie co Wam pokazuje w konsoli albo zróbcie screena i dajcie tu :) //Destro: Problem lezy po stronie fastdl bardziej, spróbuje na swój fastdl wrzucić wszystko. Z błędow w 1 poście wychodzi,że fast dl ma problem z połączeniem między serwerem cs i nie może dana osoba losowa pobrać. Może być też że to wina binarek nowych. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Qubas a podasz mi rs'y i całą resztę plików ? //Destro: Problem zgłoszony do pukawki, czekamy na odpowiedź Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 ja mam problem z wejściem również: " Could not establish connection to Steam servers (steamclient2).Connecting to 31.186.82.184:27691...Connection accepted by 31.186.82.184:27691* Zle haslo!Kicked :"Nie mozesz wejsc na ten serwer..."Host_EndGame: Server disconn " To pisze :/ tak jak by na serwer nie mógł wejść gracz nosteam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 ja mam problem z wejściem również: " Could not establish connection to Steam servers (steamclient2). Connecting to 31.186.82.184:27691... Connection accepted by 31.186.82.184:27691 * Zle haslo! Kicked :"Nie mozesz wejsc na ten serwer..." Host_EndGame: Server disconn " To pisze :/ tak jak by na serwer nie mógł wejść gracz nosteam :( Złe hasło, admina masz na nick czy na steam, jak na nick to wpisz hasło, które podawałeś opiekunowi na PW, kiedy dostałeś admina. Piszesz w konsoli setinfo _pw "hasło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) ja mam problem z wejściem również: " Could not establish connection to Steam servers (steamclient2). Connecting to 31.186.82.184:27691... Connection accepted by 31.186.82.184:27691 * Zle haslo! Kicked :"Nie mozesz wejsc na ten serwer..." Host_EndGame: Server disconn " To pisze :/ tak jak by na serwer nie mógł wejść gracz nosteam :( Na PW dostałes instrukcje co i jak ;) Co do fastdl to.. pukawka niestety nie kwapi się do naprawieniem problemu (info od Karola) Temat zamykam. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Destroyer literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi