SpiochuxD 123 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Witajcie i słuchajcie ,mój problem nie jest taki sam jak na FFA tutaj nie mogę wbić po każdej zmianie mapy bo na początku wyskakuje mi jakiś błąd że gracz fałszywy itd ,później przez kilkanaście minut serwer jest dla mnie nie dostępny o co chodzi ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Wyslij jakiegos screna czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 W chwili obecnej jest wszystko okeej ,ale to teraz nie wiem jak będzie jutro :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Znów ten sam problem BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 175 Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server SonGoKU connected Justynka. connected Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Requesting tempdecal.wad from server Error: server failed to transmit file 'customization' Error: server failed to transmit file 'customization' Fake players spamming or probl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Odczekaj chwile, postanowiłeś nieustannie klikać w 'odśwież' albo komend typu rc , retry używać. Pukawka Cię automatycznie zbanowała na 120min , jeżeli nadal to robiłeś ten czas się przedłużył. Odczekaj chwile nie grając na DD2, pod wieczór będziesz mógł wejść normalnie, i porada .. nie rób tak więcej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Niestety ,muszę napisać ,że nie używałem żadnych komend i nie klikałem ciągle "Odśwież" to się dzieje gdy kończy się mapa i zaczyna kolejna ,trwa ładowanie jedna kreska do końca i nagle taki komunikat :( 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Nwm co sie dzieje ale mysle ze lepiej jakbys napisal to tutaj http://forum.cs-classic.pl/forum/319-pytaniaproblemy/ ten dzial jest od tego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Gdyby był w nie tym urzędzie to wtedy warto go odesłać dalej, ale kiedy tutaj i tutaj można wyjaśnić problem to po co ma zaczynać wątek od nowa gdzie indziej? Okej, jest jeszcze jedne wytłumaczenie i ostatnie. Masz problemy z internetem, zbyt długo łączysz się z serwerem i serwer rozpoznaje cię jak fake player, i banuje. Nie ma niestety sposobu aby to rozwiązać, napisz nieobecność (jako że jesteś adminem DD2) spowodowana problemami technicznymi, i trzeba niestety czekać aż problem się rozwiąże. Sugerowałbym abyś wytrzymał 1 pełen dzień bez wchodzenia na serwer i próbowania wejść, zwykle to takie czekanie pomaga. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 No dobrze postaram się ,chociaż nie wiem bo mam kabel (VECTRA) ,radiówka TP-LINK i bezprzewodowy z plusa ,i na każdym już ten błąd zdążył wystąpić ,ehhhh :( 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi