PmareckiL 0 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Rozumiem, że bana dostałem dawno, ale to nie moja wina, że neta nie miałem przez 2 tygodnie i nie miałem jak tego posta dodać. Na prawdę nie rozumiem takiego podejścia szczególnie kiedy tracicie graczy na serwerze w ten sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Kolego nie denerwuj mnie. Wzór + 6. Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź RegulaminPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi