Złota Owca 624 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:SzalonyProfesor 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Guard 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:NaVi'[Pro] 4.IP/SID oskarzanego*:jest u opiekuna 5.Data i godzina:20.06.2016 godz 23:17 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):swiadkowie:xAutentyk i biegam w dresie po cs 7.Opis sytuacji:Jest mapa jail_2014, navi prowadzi w pierwszy dzień, i daje rozkaz "po otwarciu waszej celi idziecie na moj marker i total" więc zaczął liczyć a ja coś pisałem na sayu. Wszedłem n marker w ostatniej chwili po czym navii mnie zabił i powiedział po czasie, kolejna sytuacja na następny dzień, to samo z tym że była komenda totalny bezruch, po czym navi mnie postrzelił mimo że się nie ruszałem. jeszcze jedna sytucja jest komenda "odwołuję wam wszystkie nakazy i zakazy idziecie po moim markerze". więc ja pobiegłem po czym mnie zabił i powiedział był zakaz biegania, a takowego zakazu nie było. Jeszcze jedna uwaga, dalej ma problem z kulturą! *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Świadkowie mają 24h na swoją wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Świadkowie się nie wypowiedzieli więc skargę odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi