Amej 21 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 1. Nick:Amej 2. Imię:Arek3. Wiek:164. Znajomość Sourcebans (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**:Tak6. Składka (tak/nie):Nie7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/claninfo/1293168. Parę słów o sobie **:Witam po raz kolejny, nazywam się Arek mieszkam w Małopolsce. Interesuje się koszykówką, motocyklami, graffiti, drift trikeami i ogólnie komputerami.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Z tego samego powodu co zwykle, adminów na serwerze coraz mniej a jeśli są to wszyscy o tej samej porze. Zaczyna się okres wakacyjny, więc jako uczeń mam teraz dużo czasu wolnego, który mogę poświęcić na granie w innych godzinach niż pozostali admini.10. Steam_ID:STEAM_0:1:12745695911. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Zależy od dnia, a raczej głównie od pogody. Od około 2 do 6 godzin dziennie12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):10-24 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: około 1.600h14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaMbOtendobry 8 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Według mnie mimo iż składa kolejne podanie jest wart zaufania. Kiedy jeszcze miał poprzedniego admina wypełniał swoje obowiązki sumiennie i starannie. Ja dałbym mu jeszcze jedna szanse, ponieważ uważam że aktywność nie których adminów jest niewystarczająco duża. Jestem na TAK i czekam na więcej pozytywnych komentarzy :D. Pozdrawiam Jemilo^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 - Sourcebans 10? Sprawdzcie Go! - Składka - Mało przekonujące/kreatywne podanie! + Staż + Mikrofon Jestem na Małe Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Aktywność. = NIE!!!!!!! I trzeba coś z tym zrobić w końcu. Co jest z naszym opiekunem ? Jak to jest, że jest tylu adminów a na serwerze jestem ja i ziko. A Ty Rambo nie sprzedawaj się tak bo to jest śmieszne dla mnie. Sam twoją aktywnością na serwerze nie zaskakujesz. I wcale mnie nie dziwi, że twoja opinia jest pierwsza i jest na tak... Żałosne... 'Wchodzisz na serwer po max 10 min i jesteś serio "bardzo aktywnym adminem" Nie pozdrawiam... Kpina nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi