Amej 21 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 1. Nick:Amej 2. Imię:Arek3. Wiek:164. Znajomość Sourcebans (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**:Tak6. Składka (tak/nie):Nie7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/claninfo/1293168. Parę słów o sobie **:Witam po raz kolejny, nazywam się Arek mieszkam w Małopolsce. Interesuje się koszykówką, motocyklami, graffiti, drift trikeami i ogólnie komputerami.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Z tego samego powodu co zwykle, adminów na serwerze coraz mniej a jeśli są to wszyscy o tej samej porze. Zaczyna się okres wakacyjny, więc jako uczeń mam teraz dużo czasu wolnego, który mogę poświęcić na granie w innych godzinach niż pozostali admini.10. Steam_ID:STEAM_0:1:12745695911. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Zależy od dnia, a raczej głównie od pogody. Od około 2 do 6 godzin dziennie12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):10-24 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: około 1.600h14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaMbOtendobry 8 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Według mnie mimo iż składa kolejne podanie jest wart zaufania. Kiedy jeszcze miał poprzedniego admina wypełniał swoje obowiązki sumiennie i starannie. Ja dałbym mu jeszcze jedna szanse, ponieważ uważam że aktywność nie których adminów jest niewystarczająco duża. Jestem na TAK i czekam na więcej pozytywnych komentarzy :D. Pozdrawiam Jemilo^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 - Sourcebans 10? Sprawdzcie Go! - Składka - Mało przekonujące/kreatywne podanie! + Staż + Mikrofon Jestem na Małe Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Aktywność. = NIE!!!!!!! I trzeba coś z tym zrobić w końcu. Co jest z naszym opiekunem ? Jak to jest, że jest tylu adminów a na serwerze jestem ja i ziko. A Ty Rambo nie sprzedawaj się tak bo to jest śmieszne dla mnie. Sam twoją aktywnością na serwerze nie zaskakujesz. I wcale mnie nie dziwi, że twoja opinia jest pierwsza i jest na tak... Żałosne... 'Wchodzisz na serwer po max 10 min i jesteś serio "bardzo aktywnym adminem" Nie pozdrawiam... Kpina nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi