TheGumiS 237 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Nick: TheGumiS Wiek: 16 ( rocznikowo17 aby nikogo nie zdziwiło ;x ) Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: Amxbans Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: ładne 5 - 6 lat z przerwami Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Tak Ile czasu poświęcasz forum?: Min. 2h ;) Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Tak, bardzo dużo ale najwięcej to MPH Leis 01 i Wh * plik opengl32.dll * bo badboye mi nie działały :( Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Tak Doświadczenie na podobnym stanowisku: Miałem kiedyś UBT właśnie tutaj Informacje o sobie lub uwagi: Witam wszystkich czytających moje podanie :) Mam na imię Marcin, posiadam 16 lat i aktualnie mieszkam w małej wsi Brzeziny w woj. Lubelskim. Moje zainteresowania to Dziewczyny, Gry komputerowe i Piłka Nożna. Aktualnie nałogowo gram w Overwatcha, nagrywam Wiedźmina 3 Dziki Gon, streamuje LoL'a i lamię w Cs'a 1.6. Aktualnie mam przerwę od Cs:Go bo to jest zła gra. W wolnym czasie wychodzę ze znajomymi, gram w piłkę lub pomagam rodzicom. Niedługo Wakacje więc będę musiał przepracować cały miesiąc praktyk... Chodzę do 1 klasy zawodowej a można powiedzieć, że nawet do 2 klasy, zawód którego się uczę na praktykach to Elektryk. Wybrałem ten zawód ani inny, ponieważ miałem styczność z "kabelkami" praktycznie od małego, a to wszystko za sprawą taty, który jest Elektrykiem ;) * Tak znam swoją przeszłość jak 90% ludzi na forum, dlatego chcę odkupić winy i znów być przyjaznym Gumisiem w oczach wielu ludzi :) Pozdrawiam TheGumiS Wymagania : Co najmniej 5 dni spędzonych na forum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 3 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) + 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Na początku za tobą nie przepadałem bo miałeś strasznie dziecinny charakter ,albo przez te pół roku wydoroślałeś ,albo ja cie zacząłem inaczej postrzegać , jestem na duże TAK+Podanie+AmxBans już znasz+Staż gry+Stały na forum+Doświadczenie+/- Wiek ,ale przymykam na to oko.+Charakter +Spostrzegawczość. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 3x Tak :D +Był już UBT tutaj +Doświadczenie w grze (lecz mnie i tak nie pobił :D) +Spełnia wymogi +Brak warnów obecnie :P Nada się, nudzi się biedak na forum, a tak to coś będzie miał do roboty xD Marnycin powinien zdać casting 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Chyba sobie kpisz, gdybyście ty i pozostali złapani na czitowaniu mieli odrobinę honoru to odeszlibyście z tej Sieci, a niej dalej tutaj funkcjonowali, mimo, że Karol was z jakiegoś powodu nie pobanował. Miałeś tą rangę i czitowałeś, jestem pewien, że nadal gdzieś to robisz i teraz masz czelność pisać prośbę o odzyskanie rangi, tłumacząc się odkupieniem win, hahahahaha sobie kpij dalej, ale nikt niechce mieć czita na stanowisku, gdzie ludzie zajmują się łapaniem oszustów. Druga kwestia, osób w UBT jest wystarczająco gdzie polaczekkkk sprawy załatwia najszybciej. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ja jestem na tak, Polaczek nie może sam odwalać całej roboty ! :D + Doświadczenie + Podanie + Amx na plus + staż na forum i w grze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Druga kwestia, osób w UBT jest wystarczająco gdzie polaczekkkk sprawy załatwia najszybciej. rekrtuacja została otwarta więc nie ma sensu pisać że jest wystarczająco osób Jestem na tak + Podanie ładnie napisane + Ogarnięty + Aktywny na forum + Zna się na czitach Lecz powinieneś mieć mega nadzór jak na początek. Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Chyba sobie kpisz Nie kolego On sobie nie kpi! Nie widzisz, że chłopak się stara, ma dobre chęci?! A każdy powinien dostać chociażby 2 sznase, a nie! Nigdy się nie starałeś bardziej o jakaś rangę...? To masz problem ;) + Zna się na czitach! + Chęci! + Ładne napisane podanie! + Aktywny! + Przyda się ktoś do pomocy polaczkowi! (tak przynajmniej myślę, że chciałby kogoś do pomocy) Jestem na TAK! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi