Weronikaa 3 302 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Nick: WeronikaPowod: Niestety, ale lecę do Szkocji do pracy i nie będzie mnie bardzo długo. Przepraszam za góry za tak długą nieobecność :/Czas nieobecnosci: Od lipca do końca sierpnia.Cos od siebie: Wrócę na pewno. Co do tego nie ma wątpliwości, ale nie biorę laptopa co uniemożliwia mi robienie zleceń + nie wiem jak będę stała z internetem, więc nie wiem jak z fanpage, ale myślę, że beze mnie spokojnie dacie sobie radę :) ( tak samo z grafiką ) Buziaczki itp. Wrócę na pewno z jakimś fajnym konkursem, więc wyczekujcie! :wub: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Powodzenia w pracy! Przywieź pocztówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi