Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Witam,Zauważyłem że w naszej sieci pojawiły się "dzieci",które dają się ojebać byle dzieciakowi.Podszywają się pod H@ i sprzedają różne rzeczy,choć tak naprawdę ich nie dostaniecie. Na razie dowiedziałem się o takim GG: 45939022 NIGDY NIE PISZĘ DO CB JA I NIGDY NIE SPRZEDAJE ADMINÓW,WIĘC NIE SŁUCHAJ JAKIŚ DZIECIAKÓW I NIE DAJ SIĘ OSZUKIWAĆ^ ^ 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 LOL ale rozpusta xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ledwo co wracam i już mi dwie osoby napisały,że jakieś dziecko ich oszukało^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 To może jakiś napis trzeba dać na górze na forum "Uwaga na oszustów" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KanCiaK 0 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 To jest moje GG . Nie sprzedawalem nikomu zadnego admina i premek i koles ktory podeslal ci ss mogl se wpisac moj numer gg.Nie podszywam sie pod H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 trzebyło sie do Mistrza [do mnie] zwrócić a nie słuchają jakiś gimbusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KanCiaK 0 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jakiś gracz który znał moje gg i mnie nie lubi za to ze gram magikiem i go np zabijam mogł wlasnie cos takiego zrobic. Przysięgam nie sprzedawalem adminow i nie podszywalem sie pod H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Przepraszam tutaj kolega,który zgłaszał tego oszusta podał mi ZŁE GG,teraz podał poprawne GG podobne,ale nie te same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KanCiaK 0 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 dziekuję koleś się najwyrażniej pomylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 http://www.gg.pl/#profile/45939022 Człowiek z tym GG jest oszustem. Po 1 nie pochodzę z PłockaPo 2 nie mam 21 lat Po 3 Nigdy do cb nie będę pisał na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Hahaha o Lolz , co za czasy nas dotkneły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 pasożyty na kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dokładnie ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Kraj to oszuści a teraz już dzieciaki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Wpychaja sie dzieciaczki -_- nie potrafia docenic czyjegos wysilku . Takie czasy :C 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 No wiadomo kim jest oszust do zamykam bo sie spam robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Sprawy związane z forum." do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi