James0v 1 688 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Nick: James0v. Wiek: 19 Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: AMXBans Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: Żeby nie skłamać kręci się obok 9 lat. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans?: Tylko AMXBans Ile czasu poświęcasz forum?: 2 godziny to minimum. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Korzystałem tylko z aima i WH aczkolwiek podczas mojej 9 letniej rozgrywki znany mi jest teoretycznie każdy wspomagacz. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Warnami, na serwerach odświętnie, gdyż regulaminy są mi znane. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Wystarcza na tyle, aby żaden "oszust" nie zagrał na serwerze i aby każdy uczciwy był odbanowany - spore. Posiadałem UBT na tej sieci, oraz na paru innych, sprawowałem również funkcję admina jak i teraz opiekuna. Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Tomek, jak już wyżej podałem liczę sobie 19 lat, to skąd pochodzę nie ma chyba najmniejszego znaczenia, choć w profilu możecie to sprawdzić, jeżeli ktokolwiek byłby tym zainteresowany. Zawsze pomagam w sprawach serwera na których gram jak i w problemach, przy wstawianiu czy szukaniu ss'ów - ogólnie mówiąc z problemami, których graczy przewyższają, nowych graczy, dlatego też pozostawiam swój kontakt GG w profilu. Regulaminy są mi znane, gdzie wyższe rangi dobrze powinny o tym wiedzieć. Jestem dosyć odpowiedzialną i aktywną osobą, nawet jeśli posty z mojej strony nie zawsze są ukazywane, wszędzie jestem ale nie wszędzie zostawiam po sobie ślad. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Jak dla mnie odpowiednia osoba na to stanowisko ;3 Tomek jest jedną z niewielu osób (nie urażając nikogo), która nie ocenia po znajomościach. Staż w grze ma więc z rozpoznaniem czitera nie powinien mieć problemu. Dodatkowo jest to osoba, która posiadała na forum opiekuna serwera więc można mu zaufać ;3 Regulamin też mu obcy nie jest. Jak najbardziej jestem na tak :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Wydaje mi się, że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko.+Wiek+Doświadczenie+Staż na forumJeżeli zostaniesz przyjęty, mam nadzieję, że będzie miło nam się współpracować :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Kolejny AMX? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jestem na Tak! +Znasz się na tym +Podanie mnie przekonało na danie ci na tak +Wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Jestem ZA czemu nie ? +Podanie+Staż+Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Jak dla mnie odpowiednia osoba na odpowiednie stanowisko. +Wiek +Staż na forum +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Nawet i ja jestwm na Tak i nie dlatego , ze znam Tomka i darze go sympatią :) + Tak jak pisala Tymbarkowa: nie ocenia po znajomosciach +Zna regulaminy forum, serwerow +Kultura +Zaden cheat mu nie umknie ;) + Super podanie: jasne, czytelne bez zbednych informacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! :) Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi