James0v 1 688 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Nick: James0v. Wiek: 19 Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: AMXBans Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: Żeby nie skłamać kręci się obok 9 lat. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans?: Tylko AMXBans Ile czasu poświęcasz forum?: 2 godziny to minimum. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Korzystałem tylko z aima i WH aczkolwiek podczas mojej 9 letniej rozgrywki znany mi jest teoretycznie każdy wspomagacz. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Warnami, na serwerach odświętnie, gdyż regulaminy są mi znane. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Wystarcza na tyle, aby żaden "oszust" nie zagrał na serwerze i aby każdy uczciwy był odbanowany - spore. Posiadałem UBT na tej sieci, oraz na paru innych, sprawowałem również funkcję admina jak i teraz opiekuna. Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Tomek, jak już wyżej podałem liczę sobie 19 lat, to skąd pochodzę nie ma chyba najmniejszego znaczenia, choć w profilu możecie to sprawdzić, jeżeli ktokolwiek byłby tym zainteresowany. Zawsze pomagam w sprawach serwera na których gram jak i w problemach, przy wstawianiu czy szukaniu ss'ów - ogólnie mówiąc z problemami, których graczy przewyższają, nowych graczy, dlatego też pozostawiam swój kontakt GG w profilu. Regulaminy są mi znane, gdzie wyższe rangi dobrze powinny o tym wiedzieć. Jestem dosyć odpowiedzialną i aktywną osobą, nawet jeśli posty z mojej strony nie zawsze są ukazywane, wszędzie jestem ale nie wszędzie zostawiam po sobie ślad. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Jak dla mnie odpowiednia osoba na to stanowisko ;3 Tomek jest jedną z niewielu osób (nie urażając nikogo), która nie ocenia po znajomościach. Staż w grze ma więc z rozpoznaniem czitera nie powinien mieć problemu. Dodatkowo jest to osoba, która posiadała na forum opiekuna serwera więc można mu zaufać ;3 Regulamin też mu obcy nie jest. Jak najbardziej jestem na tak :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Wydaje mi się, że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko.+Wiek+Doświadczenie+Staż na forumJeżeli zostaniesz przyjęty, mam nadzieję, że będzie miło nam się współpracować :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Kolejny AMX? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jestem na Tak! +Znasz się na tym +Podanie mnie przekonało na danie ci na tak +Wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Jestem ZA czemu nie ? +Podanie+Staż+Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Jak dla mnie odpowiednia osoba na odpowiednie stanowisko. +Wiek +Staż na forum +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Nawet i ja jestwm na Tak i nie dlatego , ze znam Tomka i darze go sympatią :) + Tak jak pisala Tymbarkowa: nie ocenia po znajomosciach +Zna regulaminy forum, serwerow +Kultura +Zaden cheat mu nie umknie ;) + Super podanie: jasne, czytelne bez zbednych informacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! :) Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi