Mr.Saper 35 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 1. Nick: Mr.Saper2. Imię: Kamil3. Wiek: 18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**: Jasne.6. Składka (tak/nie): Nope.7. Link do swojego GameMe**: Niestety nie działa GameMe wyskakuje błąd.8. Parę słów o sobie **: Moim ulubionym sportem jest piłka ręczna, jestem odpowiedzialny, przyjacielski i kulturalny. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chciałem pomóc bo jestem bardzo często na serwerze. 10. Steam_ID: STEAM_0:0:4216950111. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Mniej więcej 4 h różnie bywa ale często jestem.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Od 14-19/20 coś koło tego w dni robocze a w dni wolne od 10-16 około. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1932 h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Oczywiście byłem zastępcą Opiekuna na tym serwerze :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Brak składki, GameME (które działa poprawnie) Na razie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi