KASKADA 2 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 1. Nick: Hazi 2. Imię: Daniel 3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans: 6 5. Sprawny i Działający Mikrofon: TAK 6. Składka: TAK 7. W czasie składania podania nie działa GameMe yyyyyyyyyyyyyyyy. Nie chaciało mi się zmieniać 8. Mam na imię Daniel mam 16 lat mieszkam na śląsku jestem bardzo miły moim ulubionym sportem jest piłka nożna. 9. Chciałbym zostać administratorem ponieważ chciałbym ogarnąć ten serwer. Z 4 adminów najczęściej widze tylko 1 i mi się to nie podoba. 10. http://steamcommunit...61198263543334/ 11. Czasu na serwerze spędzam dużo ponieważ gram tylko na tym serwerze. 12. Ja gram w dni robocze od 14 a w weekendy jak odpale CS'a. 13. Mam 1281h w CS:GO i grałem 4 miesiące w CS 1.6. 14. Nie posiadałem admina. :D :D :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ja pierdziele co za dzieci. . Nie mam słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi