KASKADA 2 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 1. Nick: Justyna/ ;3 TEGO NIE ODRZUCISZ :ddddddddddddddddddd2. Imię: Justyna3. Wiek: 20 Lat4. Znajomość Sourcebans (1-10): nie miałam jeszcze styczności z adminem na serwerze Cs GO ale myślę, że to nie jest nic trudnego jedna komenda.5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): raczej tak chociaż różnie bywa. kupiłam vipa7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/1362278. Parę słów o sobie **: Miła, szczera, otwarta na współpracę, aktywna 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałabym zostać administratorem ponieważ spędzam sporo czasu na tym serwerze, początki mojej współpracy z wami jako gracz były ciężkie a teraz mogę wam pomóc z czystej życzliwości :) 10. Steam_ID: STEAM_0:1:5984293211. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Oj Dużo gram ;]12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): ciężko powiedzieć ale na pewno 13 - 23/2413. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1225 h łącznie14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie posiadałam Co do wymagań forum sądzę, że to nie jest problem. Forum odwiedzam ale nie za bardzo jest co napisać i gdzie się wyp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi