Savi 0 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 1. Nick: Savi 2. Imię: Kondzio 3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans: 5 (Jeśli sa podone do 1.6 jeśli nie to sie naucze) 5. Sprawny i Działający Mikrofon: TAK (zależy dla kogo) 6. Składka: Jak bedzie trzeba to nie wpłace 7. W czasie składania podania nie działa GameMe :p 8. Mam na imię Kondzio mam 16 lat mieszkam w Kielcach jestem bardzo miły, moim ulubionym sportem jest piłka ręczna. 9. Chciałbym zostać administratorem NIE LUBIE CHAMSTWA. Z 4 adminów najczęściej widze tylko 1. 10. http://steamcommunity.com/id/schodek12/ 11. Czasu na serwerze spędzam dużo bo narazie nic innego nie mam do roboty. 12. Codzienie zazwyczaj z rana. 13. Mam 1300h CS 1.6 CS:GO 835H. 14. Posiadalem na 1.6 i Minecraft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi