Savi 0 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 1. Nick: Savi 2. Imię: Kondzio 3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans: 5 (Jeśli sa podone do 1.6 jeśli nie to sie naucze) 5. Sprawny i Działający Mikrofon: TAK (zależy dla kogo) 6. Składka: Jak bedzie trzeba to nie wpłace 7. W czasie składania podania nie działa GameMe :p 8. Mam na imię Kondzio mam 16 lat mieszkam w Kielcach jestem bardzo miły, moim ulubionym sportem jest piłka ręczna. 9. Chciałbym zostać administratorem NIE LUBIE CHAMSTWA. Z 4 adminów najczęściej widze tylko 1. 10. http://steamcommunity.com/id/schodek12/ 11. Czasu na serwerze spędzam dużo bo narazie nic innego nie mam do roboty. 12. Codzienie zazwyczaj z rana. 13. Mam 1300h CS 1.6 CS:GO 835H. 14. Posiadalem na 1.6 i Minecraft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi