Kakuś 277 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Nick: [AMXBans]Link do SS: nie mamWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : [AMXBans][AMXBans] Powod : ' podszywka pod AMXBANS/wyjasnij na forum '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 46593205 '[AMXBans] ===============================================Serwer: JailBreakLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=10562 No więc miałem nick [AMXBans] chciałem się trochę powygłupiać z kolegami na serwerze nic im o tym nie mówiąc że to ja .::Kaka::. kompletnie nie rozumiem tego dlaczego admin dał mi bana za podszywkę pod AMXBans ? O.o banów nie dawałem bo adminem nie jestem tylko na say napis: 'Bracon' dostal bana na '30 minut'. Powod: 'masowy fk'. Tak pomyślałem pisząc ten post że źle zrobiłem pisząc na Say 'Bracon' dostal bana...... ponieważ utrudniałem prace adminom bo musieli by sprawdzić między sobą na U@ kto dał mu bana. Graczem jestem niełamiącym regulaminu a tym banem się nauczyłem żeby nie pisać tak na say bo wprowadzam w błąd adminów. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby o UB :D. Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Odbanowano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi