Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) Taka duża propozycja. Wpadłem na taki pomysł z Lolcią by założyć klan . Ale taki klan z najlepszymi graczami Cs-Classic . Pewnie ogarniacie o co mi chodzi ^^. Trzeba tylko wymyślić nazwe klanu związaną z Classic . Potem wybierzemy 6/7 osób . Wszyscy chętni niech zgłaszają się niżej . Fajnie by było gdyby H@ się pokazał. Najlepiej widziane steam http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/4896-oj-tam-oj-tam/ Zapraszam garafików . Zapisy : - Elita_Classic | Marco ;3 - Lolcia ;* - Menager ;D - Elita_Classic | Musk ?! - Elita_Classic | Fresh - Elita_Classic | `eS.! - Elita_Classic | Pomarancza - Elita_Classic | Ted - Elita_Classic | Blip ^ - Elita_Classic | TeRRorKa Aha i jeszcze jedno co wy na to by zrobić nowy temat ? Tu są wypowiedzi nie na temat .Dodałbym tam wzór do zgłaszania się Edytowane 3 Marca 2013 przez Marco ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 To zgłaszam się ja Nick: Musk?! Wiem, że nie jestem taki wspaniały ale może się uda Ale jak klan to only Steam... Inaczej nikt z nami mecza nie zagra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 mi sie podoba pomysł a nazwa to moze byc Mistrzowie z Classica | nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nad nazwą pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Mi się podoba, ale na COD'zie czy na FFA ? Nick : Fresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Każda chętna osoba może się zgłosić Potem będziemy wybierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 A nazwa może : Palldyni Angel Of Death Pendatron Szlachta cs-classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`eS.! 36 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jestem za Zgłaszam Się Nick w Cs'ie : `eS.! Wiek : 14Lat. Platforma : NoSteam ;c (Został mi skradziony) Mikforon : Tak Mam Staż w Cs'Ie : 3 lata prawie 4 Ogar W Grze : 8/10 Nazwa Kalnu : CsClassic Pro_Classic Elita_Classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Hmm , dobre ^^ " Elita_Classic | Marco ;3 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 To zgłaszam się ja Nick: Musk?! Wiem, że nie jestem taki wspaniały ale może się uda Ale jak klan to only Steam... Inaczej nikt z nami mecza nie zagra... No właśnie wiem , ale steam teraz staniał . Mam nadzieje , że te osoby dokupią steam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Marco, więc 5 osób minimum trzeba z tym steam. A co do nazwy to ja bym polecał Classic l Musk?!(tutaj swój nick nie ten) qq (i na koniec takie qq) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dokładniej powiedz o co Ci chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nick: Pomarancza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ja się zgłoszę. tylko jak sobie wyobrażasz "wybieranie". ogarniesz serwer do pojedynków? Nick: Blip ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Proponuje nazwe TibiaForever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nick : TeD Jak zrobimy testy , pomyslimy co da się zrobić zatwierdze cały pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Zapisz mnie ;d Nick: TeRRorKa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Blip , z wybieraniem to mi chodzi o wyjściową 5 do meczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Tak ale na jakiej drodze. nie wiem głosowania, meczy 1vs1 2vs2 czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 5 vs 5 raczej. A cała reszta jest , jak to ująć hmmm ... tak jakby rezerwą . Albo jak kogoś nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dobra, ale zgłoszenia tylko steam panowie... Innej opcji nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco ;3 13 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Zawsze mogą dokupić ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Niewiem czy to wystartuje już prubowałem taki poysł ale -_- był na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Fresh ale 5 graczy na pewno będzie Więc takie początkowe mixy można pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi