FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Nick: FunnyPuma ^^Wiek: 16Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: AmxBansStaż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: Jakieś 6-8 lat z przerwamiCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Owszem, AmxBans obsługiwałem nieraz.Ile czasu poświęcasz forum?: 1-2h.Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Chyba nie ma osoby, która choć raz nie użyła czitów, czy oszukiwała w inny sposób, w jakichś grach. Nie mam na myśli tylko CS'a. A jeśli chodzi o mnie to korzystałem głównie z WH, AimBota, No recoila.Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Tak.Doświadczenie na podobnym stanowisku: Posiadam, byłem już kilka razy w UBT na innych sieciach.Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Przemek. Niebawem skończę 16 lat. Mieszkam w małej miejscowości w woj. Podlaskim. Jutro kończę III klasę gimnazjum, po trochę ciężkim roku, nie oszukując się ;). Po gimnazjum, postanowiłem, że pójdę do technikum. Zawód który wybrałem to Mechanik samochodowy lub Elektryk. Nie do końca się zdecydowałem, na szkołę, dlatego podałem dwa zawody, o których myślę, żeby nie było później, że kłamałem, czy coś. Jeśli chodzi o mnie, to jestem miłym chłopakiem, można ze mną pogadać na różne tematy. ;) W wolnym czasie lubię pograć w piłkę nożną z kolegami, czy też pójść poćwiczyć na siłowni, trzeba pakować. :D Wieczorami lubię sobie pograć w CS'a ;d. W razie moich możliwości lubię pomagać innym w rozwiązywaniu ich problemów. :) Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na forum + Przynajmniej 100 napisanych postów na forum + Konto na forum powyżej 3 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Umiejętność obsługiwania się AmxBans (nie jest aż tak ważna) + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Jestem za okresem próbnym. Owy okres udowodni czy będziesz aktywny w prosbach o ub i w dziale "zgłoś czitera " (chyba taka nazwa) +doświadczenie. +rozpozna gdy ktoś oszukuje. +podanie +inne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny358 38 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Chyba nie ma osoby, która choć raz nie użyła czitów, czy oszukiwała w inny sposób, w jakichś grach. Nie mam na myśli tylko CS'a. A jeśli chodzi o mnie to korzystałem głównie z WH, AimBota, No recoila. Stety, albo niestety.! :D Ale ja nigdy nie używałem Czitów! ;) (Jestem inny :D) A teraz na temat. + Umie rozpoznać Czity + Staż + Doświadczenie + Pomoc się przyda + Wymogi spełnia No cóż, jestem na TAK! Pozdrawiam /Funny ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 W końcu jakaś nowa osoba złożyła podanko ;d Jestem za okresem próbnym + Często na forum + Wymagania spełnione + Zna się na czitach + Staż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Się rzuciliście na te UBT, juz 3 osoba w dwa dni. Jestem na Ta TAK -Doświadczenie -Był już gdzieś tam w UBT -Spełnia wymagania Powodzenia Zią ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Jestem na tak +Doświadczenie +aktywny na forum +wymagania spełnione Coś cie się tak rzucili na te amx, a do source'a nie ma nikogo :( Powodzonka :) Edytowane 26 Czerwca 2016 przez Umciaak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Jestem na TAK+Podanie+Staż+Doświadczenie+Aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★ ZDW ★ 43 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Jestem za okresem próbnym. ↓Podanie ↓Staż ↓Doświadczenie ↓Aktywność +Że byłeś już w UBT. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! :) Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi