Umciaak * 1 502 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Pytania od Peter [P] Gdzie mieszkasz?[O] Niedaleko Wrocławia (jak ktoś chce się spotkać to PW :p)[P] Jak nauczyłeś się bhopować?[O] Grałem sporo na mapkach z warsztatu steam i nawalałem na scrolu[P] Czy grałeś w 1.6?[O] Tak, teraz czasami nawet pykne[P] Czy twoim ulubionym youtuberem jest lolyou?[O] Nie i go nie mam[P] Za co dostałeś vaca?[O] Skrypt na bh[P] Czy masz ten skradziony silnik od esioka XDD?[O] Nie no co Ty ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pytania od Weronikaa UMCIACZEK [P] Jesteś botem?[O] Tak, przyznaję się do tego :([P] Lubisz mnie?[O] Tak, jesteś naprawdę w porządku osobą[P] Dlaczego mnie uwielbiasz?[O] Bo nikt mnie tak nie denerwuje jak Ty ;*[P] Co robisz?[O] Bije metka zazdrości na Antarisie XD[P] Elo here?[O] Z dymem![P] :ninja: ?[O] :ninja:[P] Idziesz na pyrke?[O] Dziś na to jestem już zmęczony, może jutro?[P] Jakaś ranga na forum?[O] Nie potrzebuje żadnej[P] Jak tam moja sygna się nosi?[O] No spoko, ale znalazłem lepszą :D[P] Starczy?[O] Może być[P] Dopiszę jeszcze :3[O] Chyba nie zdąrzyłaś ^^ :3 Pytania od Nessia [P]Lubisz mnie?[O] Tak [P] Jak bardzo?[O] Mocno[P] Nagrasz dla mnie piosenkę?[O] Skończyłem z tym[P] Ja czy Krypton?[O] Nie wybieram między kolegami[P] Ja czy ty?[O] Ty[P] Za co mnie lubisz[O] Lubię Cię za to, że przede wszystkim nie dajesz sobie dmuchać w kasze, jesteś naprawdę spoko osobą, AntyCzoko here[P] kc[O] No wiem, i love u too Pytania od Mariny [P] co tam?[O] A czoko spoko[P] buźka?[O] Szeruś mnie zabije :([P] wiesz, że już prawie rok? :D[O] 27 czerwiec śmierdzielu[P] zielone serduszko![O] Ujarani całe życie :D[P] mam twoje nagrania, wiesz?[O] Kappa ( ͡° ͜ʖ ͡°)[P] mąż, żona? XD[O] mąż i żona here[P] ile wypiłeś w sylwestra?[O] za dużo xDD[P] ja czy werka[O] Nie wybieram między koleżankami ^^[P] ja czy moto[O] liczycie się tak samo Pytania od James0v [P] Jesteś zadymiarzem?[O] No pewka, ale z umiarem xD[P] Zrobisz skakany fotel?[O] Jeszcze mnie tak nie pojebało xD[P] Chciałbyś kogoś pozdrowić?[O] Siebie :ninja: Pytania od Pynia [P] Elo here[O] Siema here[P] Na pyrkę?[O] Zależy kogo [P] Kochasz mnie jeszcze? :([O] Ja kocham wszystkich co mnie nie denerwują :D[P] Kiedy kolejne zdjęcie obiadu?[O] Dawno go nie było nie? Może jutro? ^^[P] Love snapchat here?[O] Snap here[P] Czemu jesteś takim trollem?[O] Taki już jestem. Daj mi bit nie zmarnujeeeeeee XD[P] Cieszysz się, że zostałeś nominowany?[O] Tak[P] Jakie masz plany na wakacje?[O] DDosinger 2k16[P] Pośpiewamy?[O] Skończyłem z tym, odeszłem na rente[P] Jak tam Twój silnik od esioka?[O] Zajebali :( Pytania od Kasiaaa [P] Elo here xDDDD[O] Elo here po raz setny xD[P] Jak tam moje konto? XD[O] Dmg słabo. Kiedy zapłacisz za boosta? ^^[P] Jaka szkoła po wakacjach? [O] Ta co Ty here[P] Czemu tak nolife'isz czasami w cs'a?[O] 12h na dzień to nie nolife xD[P] Masz dziewczynę? (Tylko nie mów,, że ręka.)[O] Była, ale była szm*tą i poszła :)[P] Chcesz być adminem gdzieś?[O] Nie zapowiada się na to :p[P] Jak się poznaliśmy?[O] Na bank na ts'ie. Z tego co kojarzę to przyszedłem do Ciebie bo sama siedziałaś na kanale jak ja :p[P] Czemu akurat csc? [O] Sporo naprawdę pozytywnych ludzi :)[P] Na jakim serwerze zaczynałeś?[O] Odd2? Albo dr[P] :ninja:?[O] :ninja:! Pytania od Romantyka [P] Kto wygra mecz?[O] Myślę, że Urugwaj xD[P]Jaki będzie wynik?[O] 122 do 182[P] To Ty byłeś kiedyś adminem DR 1.6?[O] Tak to ja Pytania od Dawidia [P] Który lvl? [O] 31 Ciągle do góry lecę ^^ Pytania od Esme [P] Kiedy następny popis śpiewaku?[O] Emerytura[P] Jak tam Twój sprzęt, jeździsz i nie robisz sobie krzywdy?[O] Latam sobie już 1500 km od wiosny zrobiłem. Jak do tej pory nic poważniejszego[P] Zdajesz? xD[O] Tak[P] Kiedy 1vs1?[O] Masz tyle siły?[P] I tak jestem lepsza, prawda? ;d[O] Tak, jestem lamą w 1.6 #Kappa[P] Wybierasz się gdzieś na wakacje?[O] Najprawdopodobniej w m2 spędzę wakacje xD[P] Kiedy się ścigamy? xD [O] Umciaak * NoFormDude's :)[P] Lubisz mnie? XDDDD[O] Tak :p Pytania od Shanell No to masz ! :p No dzięki :c [P] Jak podobał ci się wywiad głosowy ? [O] Mega! [P] Jesteś zadowolony? [O] Tak![P] Chodzisz na siłkę? :D [O] Nie ma takiej potrzeby, rozwalają mnie ludzie jak robią masę, a potem jak pozują do zdj to przyciskają biceps do klatki, żeby wydawał się większy ^^[P] Czekam na zdjęcie, w mordeczkach, wiesz? [O] Po odp wrzucę [P] Snapchat? [O] Umciaak *[P] Lubisz mięso ? [O] Jak każdy chłop![P] A może mleko ? [O] Z rana, żeby nie usnąć przy kompie XD[P] Jak się dzisiaj czujesz? [O] Całkiem spoko, ale jestem już zmęczony ...[P] Nie smutasz? [O] Nie lubię smutasów, bardzo lubię się śmiać :D[P] Grasz na Antaris? [O] mode - on![P] Jaki nick ? [O] NaPyrke Dzięki za tyle pytań mordki! Nominuję Kryptona No to nominuję Omege Edytowane 23 Czerwca 2016 przez Umciaak 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 [P] Kiedy się ścigamy? xD [O] Umciaak * NoFormDude's :) Chloroform ;) Fajne odp, plusik ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 [P] Kiedy kolejne zdjęcie obiadu? [O] Dawno go nie było nie? Może jutro? ^^ Chętnie :giggle: + Dzięki za odpowiedzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 No żal. Nie zdążyłam :(:(. Co do tego denerwowania to nieprawda :aniol: Fajne odpowiedzi Umciak bobku! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi