Skocz do zawartości

V0RDEN

V0RDEN

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:V0RDEN

Powod: ciezko okreslic wszystko opisane nizej

Czas nieobecnosci: najblizszy czas wakacji (ciezko okreslic)

Cos od siebie: Ciezko okreslic mi czas w ktorym bedzie mnie brakowalo.

Postanowilem napisac nieobecnosc zeby admini z wyzszymj rangami nie martwili sie "gdyby cos"

Zblizaja sie wakacje w tym czasie mam sporo pracy naprawde wiecej niz w zime a z moich obowiazkow moze sie wydawac, ze wiecej roboty mam w zime (sprzedaz wegla czy lopat do zgarniana sniegu) ale jednak...

W tym okresie (lipiec, sierpien) wyjezdzam na wakacje 2-3 razy (uwielbiam zwiedzac)

Konczac prace o 15-16 nie mam ochoty siadac przed komputer dodatkowo moj sprzet zawodzi nie laczy mi klawiatura, myszka, sluchawki, mikrofon czy nawet kabel usb zeby telefon podladowac (ogarne to)

Na serwerze praktycznie mnie nie bedzie ale mam dobra ekipe adminow oraz swietnego opiekuna ktory nsd wszystko pilnuje jest kreatywny i jest wyrozumialy oraz odpowiedzialny. Checi do gry mi nie braknie gdyby tak mialo sie stac to staloby sie to dawno temu a gram w to pol zycia czyli o to nie trzeba sie martwic. Druga sprawa to moja narzeczona. Klaudia mysli, ze nie gram w cs od jakis 2 lat i jest mi ciezko ukryc przed nia granie no na jesien, zime czy wiosne to problemow nie ma czesto wyjezdza do rodzicow a ja moge grac w pracy (szef samego siebie czyli +)

Twierdzi, ze za duzo sie poswiecam tej grze (ma racje)

Ale nie martwcie sie po prostu po ciezkiej pracu mam ochote usiasc na tarasie otwierac piwka dolewac soku malinowego i saczyc je rozmawiajac z Klaudia czy wyjsc do znajomych albo zwiedzajac. Jezeli chodzi o forum to bede tu zagladal w miare aktywnie wczesnym rankiem lub godzinach 18:00 +

Mysle, ze wszystko jasno przedstawilem

Pozdrawiam administracje i zycze milych wakacji bo chyba jutro zakonczenie roku

A Ci co szkole skonczyli to po prostu milych urlopow

Bezpiecznych wakacji i oczywiscie pogodnych :)

Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam! :)

//sorki za skladnie i literowki

Edytowane przez VORDEN
  • Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja nieobecność została przyjęta.

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności