SpiochuxD 123 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Nick: SonGoKUWiek: 21 latCzy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: AmxBans'emStaż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: Grałem chwilę w GO ,ale to było dosłownie godzina jak mi się ta wersja znudziła ,ogólnie prawie 10lat w 1.6.Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : AmxBans ,krótko około 2 miesięcy na małej sieci podobnej do tej ,później zrezygnowałem z braku czasu.Ile czasu poświęcasz forum?: 2-3h dziennie ,jeżeli miałbym UBT to wiadomo że czas ten wzrośnie myślę że do 5h na dobę.Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Oczywiście nazw wersji nie będę pisał ,ale krótko ,AIM ,WH,NO Recoil ,Lambert ,No Flesh ,No Smoke (Removal) ,crosshair.Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Tak raz dostałem warna ,ale odpracowałem ,miałem też ss;y ,ale wiecie no czyste były :)Doświadczenie na podobnym stanowisku: Praktycznie mierne tak bym to nazwał ,ale szybko się uczę i nie będzie dla mnie problemem ogarnąć AMXBans'a Informacje o sobie lub uwagi: Zanim ktoś napiszę NIE niech przemyśli to 2 razy a ci którzy by chcieli dać TAK niech przemyślą to 3 razy. Chciałbym również dostać tutaj szczere odpowiedzi a nie takie ,dlatego że mnie nie lubisz lub odwrotnie.To tylko podanie więc chciałbym spróbować ,proszę o danie mi szansy.Pozdrawiam.Mateusz. Edytowane 24 Czerwca 2016 przez SpiochuxD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Proszę! Już 3 osoba pisze podanie na członka UBT :D Przejdźmy do tego, że jestem za okresem próbnym dla 3 osób. (Gumiś, Puma i śpiocha) Tak jak pisałem w poście pod tematem FunnyPumy okres próbny pokarze nam kto z was będzie najbardziej aktywny i kto zasługuje na to stanowisko. +można pogadać +staż +z pewnością zna się na czitach, bo jest adminem na dd2 1.6 :) +inne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Jestem na nie -Po pierwsze podanie mnie nie przekonuje +Niby wymagania spełniasz -2-3h spędzasz na forum? A jak dostaniesz rangę nawet 5? Śmieszy mnie to, konto masz od 24 grudnia 2015, a masz tylko 6 dni, ktoś tu kłamie - nie ładnieee Klik! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi