SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Niemieckie SK-Gaming doszło do porozumienia z Amerykańskim Luminosity Gaming w wyniku czego Brazylijska drużyna FalleNa przechodzi do SK. Organizacje przez długi czas nie mogły dojść do porozumienia, ponieważ FalleN nie dogadał się dokładnie z LG, a w tym czasie podpisał umowę z SK. Brazylijczycy zaczną grać pod banderą SK-Gaming już od 1 lipca czyli jeden dzień po wygaśnięciu starych umów. SKŁAD SK-GAMING OD 1 LIPCA:Gabriel "FalleN" Toledo - Zawodnik Marcelo "coldzera" David - Zawodnik Fernando "fer" Alvarenga - Zawodnik Lincoln "fnx" Lau - Zawodnik Tacio "TACO" Filho - Zawodnik Wilton "zews" Prado - Trener Ricardo "dead" Sinigaglia - Menadżer drużyny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 :KappaRoss: szkoda, LG miało fajniejsze logo, ale w końcu do gry dojdą nowe naklejki - SK Gaming. Ciekawe jak z zarobkami, czy będą więcej zarabiać czy mniej :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 ciulowo wolałem nazwę LG dużo bardziej od SK, ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 trochę cebula jak marudzicie o naklejki xD Tyle co słyszałem to VALVE im nakazało bo Fallen podpisali kontakt z SK przed majorem z racji,ze im dobrze poszło zostali w LG. A mieli dojść po turnieju dla mnie bardzo dobrze VALVE zrobiło bo tak się nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi